Disclaimer

Bedankt voor het bekijken van mijn blog! Op marjolean.nl vind je originele content, gecreëerd door mijzelf. Ik vind het dan ook heel erg fijn als je niet zomaar teksten en/of afbeeldingen van mijn blog gebruikt in eigen content. Zeker weten of ik het oké vind? Je kunt altijd contact opnemen via info@marjolean.nl.

Alle posts en reviews op mijn blog zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en reflecteren mijn eigen mening. Uitzondering hierop zijn uiteraard advertorials, die als zodanig aangemerkt zijn. Soms kan je een €-teken aantreffen onder een post. In deze post staan dan een of meerdere urls waar ik voor betaald krijg, met SEO als doelstelling. De content van dit soort posts is echter altijd geschreven vanuit mijn eigen mening of ervaring.

Ik vind het natuurlijk super leuk als je een reactie achterlaat onder posts met jouw mening, ervaring of leuke suggesties. Zorg erg uiteraard wel voor dat je dit op een respectvolle en constructieve manier doet. Als het op mij overkomt als plagen, pesten of anderzijds vervelend over komt, loop je het risico om je reactie te verliezen en/of geblokkeerd te worden.

Vragen, opmerkingen of gewoon gezellig mailen? Contact opnemen via info@marjolean.nl kan altijd. Happy reading!