The end

Geen paniek, ik heb het nieuwe jaar weer gehaald met 10 vingers en 10 tenen! Gelukkig nieuwjaar overigens, dat 2023 maar (nog) beter mag zijn dan 2022. Een nieuw jaar is wel altijd een moment van bezinning en reflectie. En hoewel ik helemaal niet van het new year new me principe ben, gaat er wel wat veranderen.

Ik heb namelijk besloten om te stoppen met mijn wekelijkse diaries. Ik heb ze met veel plezier gemaakt en ik weet ook dat er verrassend veel mensen zijn die ze lezen (vooral in mijn eigen omgeving). Tegelijkertijd ging ik er steeds meer tegenop kijken en voelde het echt puur als een moetje. Het gebeurde dan ook regelmatig dat er niks online kwam of dat ik er snel eentje afraffelde. Verder stak ik al helemaal geen energie meer in mijn blog, ik was veel liever bezig met handwerken of iets anders leuks waar ik wel vrolijk van word.

Daar komt nog bij dat ook mijn hosting een stuk duurder gaat worden en hoewel ik al die jaren echt 100% tevreden ben geweest over mijn hosting via Antagonist vind ik het wel erg aan de prijs voor iets waar ik geen tijd en energie meer in wil steken. Of in ieder geval niet voor nu. Ik heb nog even om erover na te denken aangezien mijn hosting in maart af gaat lopen.

Voor nu kies ik er in ieder geval voor om geen diaries meer te maken. Of ik mijn blog helemaal de prullenbak in doe weet ik dus nog niet zeker, wellicht dat ik toch ineens FOMO krijg en wel weer ga bloggen. Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor alle keren dat jullie mijn diaries en andere blogposts hebben gelezen, erop hebben gereageerd of anderzijds er plezier aan hebben beleefd! Het gaat jullie goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *