Wat ik in een week deed #249

Oeps.. Een weekje overgeslagen maar ik had ook even echt niet de motivatie. Nu wel weer dus het is tijd voor een nieuwe diary! Benieuwd hoe we de koude week beleefd hebben?

Ik was lekker druk met mijn knitting loom en maakte onder andere deze hoofdband. Lekker warm!

Op dinsdag moest ik naar kantoor en dat was best een uitdaging. Eerst m’n auto uitbikken en ik had zelfs ijs aan de binnenkant.. Gelukkig uiteindelijk wel gelukt en veilig op werk aangekomen!

Voordat het glad werd gingen we weer eens wandelen, goed inpakken voor de kou. Blij met m’n eigen hoofdbandje!

Bijna kerst en dus tijd voor glitternagellak! Ik ging voor rode glitters, altijd goed.

Mijn kerstdorp staat weer en dat is toch best gezellig! Ik zou nog wel wat meer aankleding willen maar dat komt nog wel. De kerstboom staat ook al dus helemaal gezellig.

Zo richting het einde van het jaar krijg ik wel planner stress. De nieuwe planners en journals liggen al wel klaar maar kunnen nog niet gebruikt worden.. Dan maar zo simpel mogelijk houden!

Op zaterdag gingen we even shoppen, er was sale bij de Bijenkorf en dus gingen we naar Amstelveen. Helaas was de sale niet zo boeiend, weinig leuks en dus niks gekocht. Wel lekker geluncht!

Mijn andere grote project deze week was deze walrus (of eigenlijk ook al de week ervoor), en nu is hij eindelijk af! Vind hem zelf echt heel leuk en schattig geworden.

’s Avonds kwam een vriendinnetje op bezoek en bestelden we pizza, lekker!

Ook op zondag gingen we even op stap, na de teleurstelling op zaterdag wilde ik nog wel even in de outlet kijken. Ik scoorde een trui, een jurk en eindelijk een winterjas! Ook zag ik mooie tassen bij Liebeskind maar gezien de prijs wacht ik nog wel even..

Hoe was jullie weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *