Wat ik in een week deed #248

Het is december, de maand van de feestdagen, cadeautjes en het lekkere eten! De eerste feestdag hebben we al achter de rug en ik was nog zoet geweest ook. Benieuwd wat dat opleverde?

Begin van de week kreeg ik een cadeautje voor mezelf, ik had namelijk een nieuw toetsenbord gekocht! Ik had al eel leuk mechanisch toetsenbord met kleurtjes maar het was een compacte versie zonder pijltjestoetsen en dat werd best vervelend. Dan maar een grotere! Ik vond dit toetsenbord op AliExpress en hij was er verrassend snel! Wel even wennen aan dat hij iets groter is maar de pijltjestoetsen zijn top.

Ik ging deze week nog kringlopen en vond onder andere een hele hoop bolletjes van dit leuke garen. Ik weet nog niet wat ik ermee ga maken maar het was wel weer een aardige vondst!

Mijn grote project voor deze week was overigens deze schilderpiet die m’n vriend ergens van de zomer voor me heeft gekocht. Het was een zakje met uitleg en onderdelen en ik kan je alvast verklappen dat ik er lang zoet mee ben geweest!

Op donderdagavond waren we gezellig samen met de schoonfam en aten we pizza. Die van mij had veel groenten dus dan is het gezond?

Schilderpiet in progress!

Op vrijdagavond even naar de Ikea voor wat rommeltjes en natuurlijk een ijsje aan het eind!

En eind van de week was schilderpiet af! Leuk toch? Ik vond het een heel gedoe maar het eindresultaat was het helemaal waard.

Daarna ging ik aan de slag met een muts maar ik twijfelde enorm over de kleurkeuze.. Op zaterdag gingen we even op pad en dus ook langs de Action om toch maar een ander kleurtje te kiezen. Blauw en grijs bleek een stuk beter!

En shoptip: bij Zeeman verkopen ze dinosokken in volwassen maten!

Zondag begonnen we rustig want het zou nog een drukke dag worden. Ik werkte aan de muts en keek lekker veel Vlogmas video’s!

Eind van de middag gingen we naar schoonzus en fam om Sinterklaas te vieren en ook wij kregen cadeautjes! Onder andere deze super schattige puzzel, een leuke kerstpyjama en natuurlijk een chocoladeletter.

Hebben jullie nog Sinterklaas gevierd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *