Wat ik in een week deed #247

Gewoon weer terug in het gewone leven na de vakantie en dus weer tijd voor een diary! Met niet super veel foto’s want ik was vooral druk met werk maar zo gaat dat. Toch benieuwd? Lees dan verder!

Ik werkte aan een beetje een gek haakproject want het werd een vreemde worst.. Maar het eindresultaat was het waard want het werd een ballonhond! Wel met de verkeerde garen gehaakt want het was een beetje te zacht en dus stort hij in als je hem neer wilt zetten. Maar toch cute!

Tijd voor verse nagellak en zo langzaamaan wordt het tijd voor glitternagellak want feestdagen! Maar ik kwam er dus achter dat ik nauwelijks nog glitternagellak heb (het wordt snel slecht..) en in de winkel is er ook niet zoveel glitternagellak te vinden.

Op woensdagavond hadden we ons bijna wekelijkse uitje naar de Action, Lidl en Kruidvat. En deze keer ook de Aldi want ze hadden wolletjes en haakpakketten! Ik ging zelf voor 2 pakketjes met sokkenwol want die zou ik graag eens willen haken of anders breien. En tot die tijd heb ik leuke kattensokken van Happy Socks want ja, die moesten ook wel mee.

En op vrijdag vond ik zowaar glitternagellak bij Hema, dus er is nog hoop.

Verder was ik best productief op m’n knitting loom en ik maakte deze muts! Hij leek een beetje groot maar zit perfect en ik ben er helemaal blij mee. De garen is van Zeeman en ook verrassend mooi!

Op zaterdag ging ik op stap met mams! Er was weer een knutselbeurs in Rijswijk en deze keer stonden er wel wat meer winkels en webshops hadden we het idee, dus extra leuk. Ik kocht 2 journals, wat stickers en wat bolletjes wol.

Daarna gingen we nog even Den Haag in voor een lekkere lunch en om nog wat te shoppen. Ik wilde graag een nieuwe vulpen en in Den Haag zit een speciaalzaak waar ik altijd m’n ogen uit kijk. Het werd overigens een TWSBI ECO in een zwarte kleur. Blij mee!

Op zondag deed ik lekker rustig aan. Vulpennen schoonmaken, m’n Vinted bestelling met leuke haakboeken opgehaald en ik maakte een sok! Uiteraard uiteindelijk ook nog een tweede. Ook op de knitting loom en met dezelfde garen als de muts. Ideaal voor op de bank!

Hoe was jullie weekend? Nog wat leuks gedaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *