Wat ik in een week deed #246

Happy Monday! Het was even stil maar dat was met een goede reden want we waren even op vakantie. Lekker even weg! Benieuwd wat we hebben gedaan? Blijf dan zeker verder lezen.

Onze eindbestemming was Belgiƫ maar voor zondag op maandag hadden we een hotel geboekt in de buurt van Eindhoven. Daar hebben we op zondag lekker geshopt en rondgelopen tijdens Glow! Op maandagochtend werden we wakker met dit heerlijke uitzicht en met een lekker hotelontbijt!

Onderweg kwamen we langs de outlet in Roermond en daar wilde ik wel even kijken bij mijn favo winkels. Helaas viel het wat tegen, ik denk omdat Black Friday eraan kwam en er nu dus juist geen goede deals waren. Ik kocht wel een trui!

Daarna gingen we door naar onze eindbestemming! We hadden een huisje geboekt op het Terhills park, een gloedjenieuw park in de buurt van Maasmechelen. Een prachtig park ook, ruim opgezet en in een natuurpark met veel water en groen. Ons huisje was ook fijn, lekker ruim en netjes.

Na twee drukke dagen deden we het op dinsdag even rustig aan. Naar de kinderboerderij op het park, een kringloop in de buurt, even boodschappen gedaan en ’s avonds lekker journalen en lezen op de bank. Heerlijk!

Woensdag gingen we naar Hasselt, een half uurtje rijden vanaf het park. We waren er nog nooit geweest en dus wel benieuwd! Best een leuke stad, al werd er vooral veel gebouwd en was er weinig leuks om te bekijken zonder ergens naar binnen te gaan. Wel een beetje geshopt bij de Belgische winkels en lekker geluncht bij de Wasbar!

Donderdag gingen we naar de outlet in Maasmechelen, heel dicht bij het park. Ook daar waren nog niet veel koopjes te vinden maar ik scoorde wel sneakers voor een goede prijs! We gingen ook nog even Maasmechelen zelf in en aten een heerlijke wafel bij Wonder Waffle!

Op vrijdag was het tijd om weer naar huis te gaan. Onderweg gingen we nog even gezellig op bezoek bij mijn ouders. ’s Avonds lekker op de bank alle vlogs inhalen die ik had gemist!

Het weekend stond vooral in het teken van opruimen en wasjes draaien, zoals het gaat na een vakantie. Maar ik heb ook wel lekker gehaakt en video’s gekeken. Ik begon zelfs aan een nieuw project, dit leuke hondje! Op zaterdagavond hadden we nog een feestje in Amsterdam met mooi uitzicht.

Nu helaas weer aan het werk, maar de vakantie was wel fijn. Even weg van alles!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *