Wat ik in een week deed #245

De herfst is nu toch echt begonnen als je even naar buiten kijkt.. Maar op de bank onder een dekentje is ook best fijn! Ik heb dan ook niet super veel foto’s van vorige week maar deed best leuke dingen. Lees vooral verder!

Op maandagmiddag waren mijn vriend en ik allebei vrij en dus gingen we op stap. Lunchen bij Loetje in Amsterdam en deze vega kapsalon was echt heerlijk! Ook nog even geshopt in de buurt, onder andere bij een Italiaanse groothandel (tiramisu!) en TK Maxx. Echt even een fijne middag samen op pad.

Ik maakte eindelijk het vestje af en hoewel hij niet perfect is, ben ik er best trots op. Een goede oefening en ik ga hem zeker nog eens maken met zachtere garen!

Ik kon eindelijk wat Vinted bestellingen ophalen, waaronder deze pennen. Het zijn Uni Jestream pennen en deze zijn heel geschikt voor de Hobonichi planners. De special edition pennen had ik nooit omdat ik mijn planners bij Nederlandse webshops bestel en niet bij Hobonichi zelf, maar iemand verkocht de pennen van dit jaar en vorig jaar. Blij mee! Die leg ik apart voor mijn 2023 planners.

Ik haalde ook nog een LP op voor de verzameling, het nieuwe album van Muse. Ik twijfelde hier al over maar met een goede aanbieding werd het wel heel interessant.

Op donderdagavond gingen we naar Ikea en dus werd er een veggie dog gegeten!

En toen was het alweer bijna weekend. Op vrijdag moest ik wel de hele dag werken, toch een beetje afzien als je normaal ’s middags vrij bent. Ik begon dan ook aan een nieuw project op vrijdagavond, deze schattige hamster! Tot nu toe gaat het nog niet heel soepel (ik ben heel slecht in kleurovergangen) maar ik heb nog de hoop dat het goed komt.

Op zaterdag had m’n vriend een personeelsuitje en dus ging ik maar weer eens lekker kringlopen! Iemand had zijn hele collectie fototassen gedumpt en dus sloeg ik m’n slag. Ook vond ik nog wat haakboeken, super leuk!

’s Avonds maakte ik bananen pannenkoeken en hoewel ze er niet zo lekker uit zien, waren ze het eigenlijk wel. Voor herhaling vatbaar!

Op zondag begon ik met nagels lakken en een beetje brainstormen over m’n planners voor volgend jaar. ’s Middags gingen we even naar de outlet en ik slaagde best goed! Drie nieuwe truien en een jas (en vergeten foto’s te maken) dus helemaal goed voorbereid op de herfst en de winter.

Deze week wordt qua werk best een beetje druk en hectisch dus daar kijk ik wel tegenop. Gelukkig is het dan ook voor je gevoel weer snel weekend, dat scheelt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *