Wat ik in een week deed #244

Goedemorgen op deze grijze maandagochtend! Dat uurtje extra nu de klok terug is gegaan doet me goed, moet ik zeggen. Helaas is zo’n effect altijd maar van korte duur! Tijd om eens terug te kijken op wat ik afgelopen week zoal deed.

Gelukkig grotendeels thuiswerken en dus lekker salade eten op de bank (sorry schat) in m’n pauze!

En ik ging verder met dit granny square project! De vierkantjes had ik al een tijdje gemaakt en ik had er nog maar een paar nodig om een kussenhoes te maken dus ik ging ermee aan de slag deze week.

Al fietste ik tijdens een van mijn lunchpauzes ook even naar de wolwinkel. Voor amigurumi’s haken gebruik ik nu 100% katoen van Søstrene Grene maar zij hebben een best beperkte kleurselectie. Ik vond wat patronen voor prinsessen en superhelden en dus kocht ik wat kleurtjes om ermee aan de slag te kunnen!

Maar ja, die granny squares hadden een klein probleempje. Ik was mijn creaties vaak als ze klaar zijn en bij deze garen had ik al gezien dat sommige kleuren een beetje af gaven. Ook in de wasmachine dus en de witte vierkantjes zijn nu roze. Niet helemaal egaal roze dus een beetje vervelend!

Dan maar door met een ander project terwijl de kussenhoezen nog laten te drogen. Ik wilde graag eens een kledingstuk maken aan de hand van een patroon en ik vond behapbare video’s met uitgeschreven patronen op YouTube. Aan de slag!

Op donderdag moest ik naar kantoor en gelukkig heb ik lieve collega’s. Dit vond ik op m’n bureau nadat ik terug kwam van de lunch!

Ook was het tijd om mijn oude telefoon te resetten zodat hij naar mijn vader kon. Altijd een beetje spannend, ben je niks vergeten over te zetten? Maar so far so good!

Op vrijdagavond ging ik op stap met een vriendinnetje. Lekker pizza eten en daarna naar een concert! We gingen aar Smoove & Turrell, ik kende het niet maar het was leuke en funky muziek. Toch maar een LP gescoord ook!

Op zaterdag ging ik op pad met m’n mama. Lekker lunchen en een beetje shoppen! Ik wilde wat betere garen voor mijn kleding projecten en dus dus kocht ik deze leuke kleurtjes. Zin in!

Zondag deed ik lekker rustig aan na twee drukke dagen. M’n book journal bijwerken en ik maakte een tasje van stof die ik laatst had gekocht! Super handig voor het opbergen van garen en projecten.

Het vestje is overigens een aardige bevalling, duurt best lang om te haken. Maar wel een leuke uitdaging en de combinatie van patroon en video werkt heel goed voor mij!

Hoe was jullie weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *