Wat ik in een week deed #243

Oeps, even een weekje gemist. Wel met een goede reden want naast dat ik druk was met werk kocht ik een nieuwe telefoon en was het even een gedoe met foto’s. Maar nieuwe week, nieuwe kansen!

Ik haakte weer iets leuks, deze keer deze schattige olifant! Wederom uit dit boek, echt een aanrader. Leuke patronen die niet té complex zijn maar wel een leuk resultaat hebben!

En ik ging verder met een nieuw project, een vest van granny squares. Die vierkantjes had ik een hele tijd geleden gehaakt en lagen in een tas te wachten op een project. Het is voor het eerst dat ik een kledingstuk ging maken dus wel spannend!

Langzaamaan wordt het echt herfst. Ik kan er wel van genieten al is ’s ochtends in de auto wachten tot je weer wat ziet wel irritant!

Op woensdagavond gingen we even langs bij de katten van m’n schoonzus om ze eten te geven en een knuffel. Lief zijn ze hè?

Ik vond eindelijk deze stickerboeken bij Action! Ik had ze al op Instagram gezien bij wat mensen maar hier kwamen ze maar niet.. Nu gelukkig wel. Er zitten echt hele leuke stickers in.

En van een vriendin kreeg ik dit boek opgestuurd! Ik had hem al geprobeerd te lezen op mijn ereader maar er zitten wat visuele dingen in die eigenlijk niet te lezen waren op het scherm. Zij had het boek al uit en ik mocht hem dus wel lenen. Heel benieuwd naar!

Ik ging weer eens voor nagelstickers, best leuk toch? Ze hadden wel flink te lijden onder het haken dus inmiddels zijn ze er ook weer vanaf.

Op zaterdag gingen we even op pad, onder andere naar de Loods 5 outlet in Zaandam en even langs de kringloop. Weinig leuks gezien helaas en de kringloop durft tegenwoordig echt belachelijke prijzen te vragen! ’s Middags ging ik lekker verder met m’n vest onder het genot van wat vlogs en Disney +.

Zondag deden we rustig aan maar wel even een pakketje opgehaald bij het lokale tuincentrum/DHL punt. Daar waren ze druk bezig met de kerstafdeling klaar te maken dus daar moest ik wel even kijken. Het voelt nog een beetje te vroeg maar ze hadden wel leuke dingen. En blij met m’n pakketje want er zat een nieuw hoesje in voor m’n nieuwe telefoon! Weer een goede Vinted vondst.

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *