Wat ik in een week deed #242

Afgelopen week was best relaxed, druk met werk wel maar ook genoeg tijd om lekker te chillen. Helemaal niet zo verkeerd! Benieuwd hoe dat er in foto’s uit zag?

Aangezien het bijna 2023 is ben ik vast een beetje aan het experimenteren met welke planner(s) ik zou willen gebruiken. Ik had nog een oude Hobonichi Cousin en toverde hem om tot eentje voor deze maand. Wel echt even wennen, het is een grote planner (A5 formaat) en ik ben nou ook weer niet altijd zo druk. Wel een leuke uitdaging!

Ik speelde ook weer Animal Crossing en mijn telefoon stond vol met dit soort foto’s. Met het geheugen van een goudvis maak ik vaak maar foto’s om vervolgens wat te doen in het spel, haha!

Vis is af! Heel leuk met deze kleuren vind ik.

Kleine hartverzakking op donderdag toen de kat van de buren er weer eens was..

En ik maakte ook nog deze hond af! Ook weer heel schattig.

Vrijdagmiddag was ik vrij en m’n vriend deze keer ook. We besloten de zolder eens flink onder handen te nemen en er gingen behoorlijk wat spullen naar de kringloop! Daarna geschoven met spullen en nu hebben we flink wat meer ruimte. Heel fijn!

Ik bestelde wat nieuwe stiften voor m’n planners en ik vind ze heel mooi! Het zijn huidskleuren maar dat zijn ook vrij neutrale kleuren om te gebruiken als decoratie. Ik kocht ze via Bol.

’s Avonds gingen we naar de outlet, er was een speciale shopping night met extra korting en dat scheelde best wat! Ik kocht een nieuwe mascara, nieuwe schoenen en wat truien voor de winter. Goede score!

M’n weekend was verder lekker rustig. M’n vriend moest werken en had het gelukkig niet zo druk maar kan dan ook niet zoveel doen, en ik had wel zin in wat me time. Dus lekker gehaakt, in m’n planners gewerkt en Animal Crossing gespeeld!

Hoe was jullie weekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *