Wat ik in een week deed #241

Op naar weer een nieuwe week! Na een best relaxed en leuk weekend heb ik er ook best zin in. Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt afgelopen week (en ook niet zoveel gedaan) maar gelukkig nog wel genoeg voor een diary. Here we go!

Op dinsdag kwam een van mijn grootste wensen uit: vega safari nuggets! Ik was altijd een beetje jaloers als ik gewone kipnuggets met leuke vormen zag en blijkbaar heeft Vivera ze nu ook. Helemaal blij mee! Nu nog dino’s en het is helemaal perfect.

Ik had de Søstrene Grene al geplunderd maar ik zag online nog veel meer kleurtjes van deze bolletjes katoen en besloot dus een bestelling te plaatsen. Nu heb ik een flinke collectie! Wel fijn, dan hoef ik niet steeds te zoeken of andere kleuren te gebruiken voor bepaalde haakpatronen.

Elke keer een mini hartaanval als de kat van de buren ineens bij ons voor het raam staat.. Gelukkig is hij wel schattig!

Op donderdagavond deden we een impulsaankoop.. Een loopband! Dat lijkt me best fijn voor als het weer eens twee weken lang regent en ik dus niet buiten kan wandelen. En een abonnement op de sportschool vind ik ook best een drempel. Nu dus maar dit proberen!

Vrijdag was het tijd voor een nieuw kleurtje op de nagels en ik ging voor deze leuke glitters!

En daarna lekker op de bank. Ik ben met mijn nieuwe baan nu op vrijdagmiddag vrij maar heb vaak dan helemaal nergens meer energie voor. Op zich ook prima, dan maar rustig aan doen.

Zaterdag gingen we op stap, deze keer naar Alkmaar. Even kringlopen, lekker lunchen in de stad en naar het museum. Een fijne dag!

Ter compensatie deden we zondag lekker niks. Ik werkte aan deze vis en maakte hem uiteindelijk gelukkig ook af, we keken F1 en ik speelde Animal Crossing.

Deze week ziet er weer rustig uit en dat vind ik niet zo erg. Hebben jullie al wel leuke plannen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *