Wat ik in een week deed #240

Ook vandaag is het weer overduidelijk herfst buiten maar ook tijd voor een nieuwe blogpost! De afgelopen week was rustig maar het weekend best druk dus daar moeten we nog even van bijkomen. Lees verder om te zien wat we zoal deden!

Ik werkte aan een cadeautje voor een collega, een beer! Een beer is namelijk altijd goed.

En op maandag keek ik tijdens het werken door de begrafenis van de Queen. Best indrukwekkend!

Op dinsdag moest ik naar kantoor maar gelukkig had ik wel een nieuwe trui aan. Dat fleurt de boel weer een beetje op.

Ik zocht al een tijdje naar fijn katoen om mee te haken en ik besloot flink in te slaan bij Søstrene Grene. Lekker alle kleurtjes kopen! Goed te doen overigens want deze bolletjes kosten nog geen €2 per stuk.

En klaar! Leuk toch?

Ik genoot ook de hele week van deze herfstige kleur op m’n nagels. Toch wel het voordeel van gel nagellak, dat blijft lang zitten.

Natuurlijk kwam ik erachter dat Søstrene Grene online nog meer kleuren verkocht en dus plaatste ik later in de week nog een bestelling. Kom maar door!

En ik werkte de rest van de week aan deze kleine beer uit het nieuwe boek wat ik op de knutselbeurs had gekocht. Zo leuk! Gelijk even de garen uitgeprobeerd en het haakt heel fijn.

Vrijdagavond gingen we naar een uitgesteld concert.. In het openluchttheater. Dat was dus best koud en nat! Alsnog wel leuk hoor, Miss Montreal deed het goed. Maar toch fijner met 25 graden en zon ;).

Zaterdag begon ik de dag even lekker relaxed op de bank met Animal Crossing. Het werd een druk weekend namelijk dus even ontspannen!

’s Avonds gingen we naar het bedrijfsfeest van het werk van mijn vriend aan de andere kant van het land. Gelukkig met hotelovernachting en games, dus ik vermaakte me prima met Mario Kart. Lekker alle mannen inmaken!

De volgende ochtend genoten we van een lekker hotelontbijt en was het weer tijd om te gaan. Voor hotelontbijtjes kan je me altijd wakker maken!

Daarna gingen we Enschede in om een lekker koffietje te drinken en te shoppen. Best een leuke stad met meer dan genoeg winkels, wel erg druk op de zondag!

Eind van de middag gingen we naar huis en was ik blij toen we eindelijk weer even op de bank konden zitten. Een leuk weekend maar ook wel erg druk!

Deze week ziet er rustig uit dus dat vind ik helemaal niet zo erg. Op de bank met een dekentje, de Switch en een flinke mok thee terwijl het buiten regent? Ik teken ervoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *