Wat ik in een week deed #239

Happy Monday! Wat was het een nat weekend hè? Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik heb op zondag lekker zitten cocoonen op de bank. Benieuwd wat ik verder zoal deed?

Mijn week was grotendeels wel een beetje saai. Werken, wandelen, ’s avonds op de bank. Begin van de week was het gelukkig nog wel lekker weer!

Fast forward naar donderdag want ertussen deed ik blijkbaar niks. Ik ging naar kantoor en ’s avonds uit eten met collega’s. Met een lekkere vega burger!

Op vrijdag deed ik dan ook rustig aan. Ik hoefde sowieso maar een halve dag te werken en mijn auto moest naar de garage. Ik vond het ook tijd voor een nieuw kleurtje op de nagels en ik ging voor deze donkerblauwe tint!

Op zaterdag ging ik met mama naar Creaweekend in Rijswijk, een knutselbeurs waar we al vaker zijn geweest. Hij wordt wel elke editie kleiner lijkt het.. Jammer, want ik scoor er altijd wel leuke dingen! Zo kocht ik onder andere leuke stempels voor in mijn journals.

Daarna lekker geluncht en nog even Rijswijk zelf in. Even kwijlen bij de nieuwe iPhones.. Maar nog geen nieuwe gekocht!

’s Avonds weer lekker thuis op de bank met The Streamers.

En gisteren deden we eigenlijk helemaal niks en ik vond het wel fijn. Ik heb lekker geknutseld, Animal Crossing gespeeld en met een nieuw haakproject begonnen (een beer). Die schoot al flink op!

Deze week hebben we een druk weekend voor de boeg en dus gaan we denk ik ervoor maar rustig aan doen. En natuurlijk weer gewoon aan het werk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *