Wat ik in een week deed #238

Een nieuwe week! Eerlijk is eerlijk, ik heb nog niet zoveel zin maar het is pas maandag en wellicht komt het nog goed. Benieuwd hoe afgelopen week was?

De laatste 3 vakanties heb ik analoge foto’s gemaakt en mijn vader had de negatieven van de eerste vakantie ingescand! Toch leuk om ze ook digitaal te hebben en ze zijn digitaal ook wat minder donker.

Ik maakte deze week deze krab af maar ik vond het niet zo’n leuk patroon om te maken. Jammer want hij is best cute geworden! Maar van die dunne pootjes en sprietjes vind ik altijd wel een zware bevalling, haha.

Op woensdag ging ik naar kantoor om te kunnen lunchen met een oud-collega. Dat was wel gezellig! Ik ging ook nog even de stad in om wolletjes te kijken bij Søstrene Grene en bij Action, maar ging met lege handen weer terug aan het werk.

’s Avonds was het tijd voor de Apple presentatie en daar keek ik wel naar uit! Ik wil wellicht mijn iPhone 11 Pro upgraden naar de 14 Pro en dus was ik wel benieuwd naar de veranderingen. Wel heftig qua prijs dus daar ga ik nog even over nadenken.

De laatste tijd proberen we weer wat actiever te zijn en dus ’s avonds even een rondje te wandelen. Toch spannend als er regen in de lucht hangt.. En vervolgens ging het dus ook keihard regenen. Oeps! Gelukkig konden we even schuilen onder een boom.

Ik begon aan een nieuw project, deze kleine beer. Als hij leuk wordt wil ik hem nog maken met regenboog garen en misschien met velvet!

Op zondag gingen we met de schoonfam naar Artis. Dat vinden ons neefje en nichtje natuurlijk helemaal mooi! Ik vond het er vooral heel druk haha, en een beetje zielig. Daarna F1 gekeken en pizza gegeten bij schoonmams.

Deze week ziet er nog vrij rustig uit, al ga ik in het weekend wel naar een knutselbeurs met mama! Dat zou zomaar een dure kunnen worden ;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *