Wat ik in een week deed #237

Als je de hoeveelheid foto’s bekijkt deed ik afgelopen week niet zoveel.. Dat klopt op zich ook wel, druk met werk en opruimen en af en toe wat haken. Benieuwd of ik toch nog wat te delen heb?

De eerste foto die ik heb is van woensdag. Op maandag en dinsdag was ik druk aan het werk en ik heb tussendoor een beetje opgeruimd. Zo zocht ik eindelijk eens al m’n wolletjes uit want dat wordt langzaamaan best een verzameling! Ik kocht wat bakken bij Action om ze in op te bergen en dat voelde fijn. Ik maakte deze eend af en dus moest hij even op de foto!

Daarna wilde ik mijn nieuwe zachte wol uitproberen en ik maakte deze “leggy froggies”, super schattig toch? Vind ze echt leuk en lekker zacht! Makkelijk patroon ook, dat is soms wel fijn.

Verder stond mijn leven in het teken van de Hobonichi release! Ik gebruik al een jaar of 2 de planners van Hobonichi en ze worden elk jaar op 1 september gereleased en verkocht. Deze keer kocht ik maar alle beschikbare formaten zodat ik niet weer spijt krijg. Ik bestelde ze bij PenStore!

Daarna was het tijd voor weekend en tussen alle formule 1 perikelen door ging ik met vriend en schoonmams naar een handwerkmarkt in Wormerveer. Het was verrassend leuk! Niet heel groot, maar er stonden onder andere kraampjes met wol/garen en knutselpakketten. Ik kocht er dan ook wat met de hand geverfde garen en een pakketje om een Pietje mee te maken. De locatie was ook erg mooi, aan het water!

De rest van het weekend waren we lekker thuis en genoten we van het zonnetje in de tuin. Het was natuurlijk formule 1 in Zandvoort en daar hebben we ook alles van gekeken. Go Max! Ik heb verder lekker gehaakt en weer eens Animal Crossing gespeeld.

Eigenlijk best een relaxte week dus en dat vond ik wel fijn. Voor deze week staat er ook nog niet zoveel op de planning!

Hoe was jullie week? Nog formule 1 gekeken?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *