Wat ik in een week deed #236

Terug naar het gewone leven! Het is je vast niet ontgaan dat er weinig ritme zat in mijn blogposts. Na de vakantie kwam het er niet van, was ik druk, zocht ik weer een nieuw ritme. Nu heb ik goede hoop en dus beginnen we de maandag weer met een dagboek!

Het was wel weer eens tijd voor een nieuw haakproject en de keuze is reuze, dus dat is altijd even een dingetje. Ik ben uiteindelijk voor een grote eend gegaan, dat leek me wel een leuke om mijn tanden in te bijten! Ik raapte wat mooie kleurtjes bij elkaar en ging aan de slag.

Op dinsdag ging ik naar kantoor en op loopafstand zit een Søstrene Grene winkel. Daar was ik al een flinke tijd niet geweest en ik kon het niet laten om even te gaan! Ik kocht wat notitieboekjes en katoen garen. Ben al een tijdje benieuwd naar het garen en dus kocht ik wat kleurtjes om te proberen!

Woensdag gingen kaartjes voor de extra concerten van Stromae in de verkoop en ik was dat helemaal vergeten, tot een vriendinnetje appte dat zij al kaartjes had gescoord. Na een paar keer proberen is het gelukkig toch gelukt en kon ik ’s avonds m’n vriend verrassen met een leuk cadeautje! Het is wel pas eind volgend jaar dus we kunnen nog even oefenen op de teksten..

Verder wilde ik weer eens wat printen en precies dan is je inkt op/je printer stuk. Deze keer was het de inkt en dus had ik maar nieuwe besteld. Toch leuk als je eindigt met smurfenvingers..

Ook bestelde ik wat hele zachte velvet garen van Durable. Lijkt me fantastisch om knuffels mee te maken! Action heeft nu ook weer velvet garen in de winkel en dat is ook prima, maar de kleurkeuze is wat beperkter.

Op vrijdagmiddag ging ik naar de kapper, eindelijk weer een frisse coupe! Ik ga niet zo vaak maar achteraf valt het altijd weer een stuk beter.

Eend in progress!

Daarna was het tijd voor weekend. Ik ging zaterdag op stap met een vriendinnetje, kringlopen in Hoorn (viel tegen) en lekker lunchen in een dorpje in de buurt (was wel top). Gezellig en lekker!

Bij thuiskomst lag deze populaire Uniqlo tas voor me klaar! M’n vriend moest werken en was toevallig in de buurt van de winkel (en wist dat ik hem wel wilde hebben). Blij mee, een hele handige tas!

Splatoon 3 voor de Nintendo Switch komt eraan en zaterdag kon je vast een preview spelen. Als je op tijd was tenminste, want ik logde om kwart over 10 ’s avonds pas in en toen was het al afgelopen. Jammer! Grote kans dat ik het spel toch wel koop, ik vond de eerste twee delen ook leuk!

Op zondag gingen we naar mijn ouders. Onderweg even een tussenstop bij mijn oude appartement in Ypenburg, want de Jumbo daar verkoopt de lekkerste eierkoeken! We gingen ook nog even naar de kringloop maar de opbrengst was matig.

En nu weer aan het werk! Hopelijk krijg ik deze week mijn eend af en kan ik aan een zacht nieuw project gaan beginnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *