Wat ik in een week deed #235

Een nieuwe week en een prima week want ik ga lekker aftellen tot vakantie! Nog wel even bikkelen, al hoop ik vooral dat ik dingen kan afronden. Benieuwd hoe afgelopen week was?

Op maandag was ik nog lekker vrij! M’n vriend moest wel werken maar het was gelukkig rustig. Ik lakte m’n nagels, ging lekker knutselen en eind van de middag nog even naar de kringloop. Daar hadden ze boekenmarkt en ik scoorde wat dunne boekjes voor de vakantie.

Ik maakte deze bamboe plant af maar eerlijk gezegd vind ik het er niet echt op lijken. Wellicht door de kleuren? Ach, volgende keer beter!

Fast forward to donderdag want blijkbaar heb ik de dagen ertussen geen foto’s gemaakt. Logisch ook wel want ik was druk met werk. Op donderdag gaf ik m’n beer een upgrade met een zomers shirtje! Best handig om zo wat dingen uit te proberen. Binnenkort eentje in mijn maat?

Op vrijdag haalde ik de foto’s op van mijn analoge camera! Altijd spannend, zeker omdat ik deze camera nog niet had gebruikt. De foto’s zien er gelukkig wel top uit (op een paar donkere foto’s na maar dat is een kwestie van proberen). Leuk om foto’s van de vorige vakantie te bekijken!

Op zaterdag ging ik even kringlopen met m’n schoonmoeder en ik maakte mijn eerste breiproject af! Ik was weken geleden begonnen met een sjaal om breien te leren en hij is toch best goed gelukt als eerste project. Het bovenste boekje van de kringloop is ook echt perfect voor mij, er staan allerlei beginnersprojecten in (zoals een sjaal) en daar kan ik lekker mee gaan oefenen.

Op zondag deden we lekker rustig aan. Ik ging ’s ochtends nog even naar de Action voor een stofschaar, ik wilde namelijk wat oude broeken inkorten zodat ze nog een ronde mee kunnen. Daar ging ik dus ’s middags mee aan de slag en het lukte best goed!

Het was een drukke (werk)week met een relaxt weekend, helemaal prima. Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *