Wat ik in een week deed #234

Happy Monday! Fijn hoor, vandaag nog even lekker vrij. En weinig plannen dus genoeg tijd om deze diary te schrijven! Afgelopen week deed ik het volgende..

Op maandag gingen we weer naar kantoor, maar wel met mijn nieuwe sneakers aan! Ik heb ook gezellig geluncht met een vriendin, dat is dan weer het voordeel van werken in de stad.

RIP meneer Cactus! Na een jaar of 5 gaf hij het op. Op zoek naar een nieuwe dan maar..

Ik maakte een schattig eendje uit dit boek! Wellicht leuk als sleutelhanger met wat dunnere garen?

De rest van de week werkte ik thuis. Dat betekent ook niet teveel tijd steken in de looks, al had ik op woensdag best een prima curly hair day!

Ook begon ik aan een nieuw project, deze keer een unicorn uit dit boek. Wel leuk, in het boek staan een aantal patronen met dezelfde basis en dan pas je bijvoorbeeld de kleuren of de oren aan aan hetgeen wat je gaat maken. Zo kan je een hele reeks gaan haken!

Vorig jaar had ik een analoge camera mee op vakantie maar het rolletje was net niet vol.. Nu toch maar even snel vol geschoten en naar de Hema gebracht. Benieuwd naar de foto’s! Hopelijk zijn ze goed gelukt, dan kan de camera ook weer mee op vakantie. Het meisje bij de Hema had overigens niet echt een idee van wat ze ermee moest. We worden oud..

Later in de week was de unicorn af! Best schattig, al vond ik de snuit wel wat heftig geworden.

Op zaterdag ging ik op stap met een vriendinnetje. Even kringlopen in Haarlem en Heemstede en daarna lekker lunchen. Het was geen geslaagde kringloopdag overigens, we kochten allebei niks. Ik stuur wel regelmatig een foto van bierglazen naar vriendlief, maar dit glas was niet bijzonder genoeg!

Op zondag ging ik lekker knutselen en rommelen in huis. Daar was ik ook wel even aan toe!

’s Avonds gingen we eten bij m’n schoonmoeder en op de terugweg regende het net wat harder dan we hadden verwacht.. Verzopen kat!

Deze week hoef ik gelukkig maar 3 dagen te werken, dat is wel fijn. En het aftellen naar de vakantie kan gaan beginnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *