Wat ik in een week deed #233

Dit wordt denk ik wel de kortste blogpost in tijden want blijkbaar heb ik nauwelijks foto’s gemaakt afgelopen week. Logisch ook wel, hard gewerkt en in het weekend voelde ik me niet zo goed. Toch benieuwd hoe mijn week eruit zag?

Op maandag weer naar kantoor en in de pauze even de stad in. Langs de Utrechtse grachten! Het was best een drukke week qua werk, al ging ik op maandag wel op tijd naar huis om de regen en bijbehorende files voor te zijn.

Fast forward naar donderdag want Hemelvaart! We waren vrij en besloten maar weer eens naar de outlet te gaan waar ze speciale “sale” hadden. Die sale was niet zo boeiend maar ik kocht zowaar wel weer eens wat kleding!

In het weekend deden we rustig aan, ik voelde me niet zo lekker en had nergens zin in. Wel eindelijk weer eens in mijn journal gewerkt, dat was echt lang geleden. En deze week maakte ik deze teckel af, een cadeautje voor een vriendin die zwanger is.

Deze week kijk ik vooral uit naar 3 dagen weekend met Pinksteren, en hopelijk weer wat leuke dingen doen!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *