Wat ik in een week deed #232

Here we go again! Het weekend was wat kort maar wat doe je eraan. We hadden wel een leuk en druk weekend! Benieuwd hoe afgelopen week was?

Op maandag weer naar kantoor en dus verplichte “ik sta weer lang te wachten voor de stoplichten in Utrecht” foto.

Maar het was ook weer tijd voor een nieuw haakproject en het werd deze teckel! Ik was er in het weekend al aan begonnen en het was best goed te volgen. Hij komt uit dit boek.

En op woensdag was hij al af! Schattig toch? Ik maakte de testversie met goedkope garen van Zeeman en ga er nog eentje maken met betere wol. Benieuwd hoe hij dan wordt!

Op donderdag gingen we ’s avonds even het standaard rondje Action, Lidl en Makro doen voor wat boodschapjes. Bij Action zag ik deze lipbalm en die moest ik even doorsturen naar mijn Amerikaanse vriendin!

In de loop van de week maakte ik ook eindelijk dit dekentje af. In eerste instantie had ik er geen randje om gedaan maar dat randje maakte het echt helemaal af. Ik had ook labels gescoord via AliExpress om het nog professioneler te maken!

Daarna was het tijd voor weekend! We gingen naar Haarlem en gebruikten eindelijk weer eens onze Museumkaart. We gingen naar het Frans Hals museum (interessant!) en het Haarlems museum (niet echt interessant).

En nog even lekker geluncht in de stad! Op de terugweg scoorde ik de wolletjes voor teckecl 2 dus daar kan ik mee aan de slag.

De zondag begon lekker rustig, chillen op de bank en ik pakte mijn iPad er weer eens bij voor RollerCoaster Tycoon Classic! Echt zo verslavend weer, ik heb me er prima mee vermaakt. ’s Avonds hadden we een etentje met vrienden van mijn vriend.

En toen was het alweer maandag! Het weekend vloog voorbij maar het was wel leuk en gezellig.

Hoe was jullie week?

1 Reactie

  1. Ohh die Reeses lipsmacker. Ik was vroeger echt een lipbalm/lipsmacker addict. Die had ik destijds echt geweldig gevonden!

    Leuke week heb je verder ook gehad. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *