Wat ik in een week deed #231

Happy Monday! Hebben we er weer zin in? Ik vond het weekend wel weer net iets te kort maar ach. Afgelopen week deed ik het volgende..

Op maandag gingen we weer naar kantoor al was ik liever buiten in het zonnetje gebleven! Wel in de pauze even geshopt, dat is het voordeel van je favo winkels in de buurt.

Ik had ook wel weer zin in een nieuw haakproject en het werd deze gezellige zeemeeuw uit dit boek.

Verder werkte ik weer lekker thuis en ik ging eindelijk eens mijn nieuwe spelletje proberen! De perfecte activiteit voor in de pauze. Dit is Nintendo Switch Sports. Als je fan was van Wii Sports dan ga je dit spel ook leuk vinden! Ik vermaak me in ieder geval weer uitstekend met tennis en bowlen.

Op donderdag was ik lekker vrij en dat was wel even welkom. Ik ging lekker knutselen, eindelijk weer eens mijn Happy Planner bijwerken!

En mijn zeemeeuw ging in hoog tempo! Donderdag had ik eindelijk de tijd om alle losse onderdelen aan elkaar te zetten en natuurlijk gelijk even op de foto gezet. Ik vind hem echt heel schattig!

Bowlen is nog veel leuker als je het samen doet! Maar die strikes die we massaal gooien, gebeuren in de realiteit niet hoor..

Ik begon ook met een ander haakproject maar hij is niet zo heel goed geslaagd uiteindelijk. Ook dat gebeurt weleens!

Gisteren gingen we lekker shoppen! Even naar Bataviastad en ondanks het weekend was het gelukkig niet te druk. Ik kocht uiteindelijk wat kleding en make-up (en helaas niet die toffe tas van Michael Kors). Vriendlief scoorde heel goed dus dat was wel fijn!

Deze week is weer een gewone werkweek met weinig plannen. Het weer ziet er wel veelbelovend uit dus wellicht een beetje chillen in de tuin?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *