Wat ik in een week deed #230

Happy Tuesday! Een dagje later want gisteren moest ik weer eens naar kantoor en was ik daarna niet meer aanspreekbaar (hoe deden we dat vroeger?). En na een druk weekend waren we ook best moe! Toch benieuwd hoe afgelopen week was?

De maandag begon alweer vol frustratie want mijn werklaptop heeft nogal (vreemde) kuren. Extra vervelend als je team MacBook bent, haha.

’s Avonds maakte ik wel deze bij af en deze keer gaf ik hem nog wat pootjes aan de onderkant. Super schattig toch?

Laatst had ik een dekentje gemaakt met garen van Action en ik heb hem maar even gewassen met zo’n color catcher doekje. En dat was maar goed ook zoals je ziet, er kwam een hoop kleur vanaf!

Het volgende project was nog een klein bijtje als sleutelhanger, cute he? Vind deze echt heel leuk!

Op donderdag ging ik even in de pauze naar de kringloop en ik deed een paar goede aankopen! We zochten al een tijdje een betere kast voor kamperen maar ze zijn best prijzig.. Ik vond er twee in de kringloop en de rechter ging mee! Ook vond ik een cameratas in een handig formaat.

Op vrijdagavond gingen we ook nog even op pad, een moederdag cadeautje scoren bij het tuincentrum. We moeten ook nog steeds een handige hoes hebben voor de kussens van onze tuinset maar jeetje, duur!!

Ook maakte ik dit eendje! Te schattig toch? Vind hem echt verrassend leuk geworden. Hij komt uit dit boek.

M’n vriend had een klus bij een bakker en kreeg taart mee, lekker! Dat zijn de betere voordelen.

Zaterdag gingen we even op stap, eerst naar de kringloop en daarna even lunchen in Heemstede. Lekker in de zon!

Op zondagochtend vond ik het wel tijd voor een nieuw kleurtje en ging ik voor deze gezellige zomerkleur.

En daarna gingen we naar het strand met de schoonfam voor moederdag! Lekker gegeten en de kids konden op het strand spelen. ’s Avonds natuurlijk Formule 1 gekeken dus het werd wel een latertje..

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *