Wat ik in een week deed #229

Zo, dat was best een gekke week met Koningsdag en een parttime dag in het midden. Ook wel fijn natuurlijk, even wat minder werken! Benieuwd wat we zoal deden?

Op maandag moest ik naar kantoor, niet zo’n succes qua file en mijn laptop had er ook geen zin in. Ik ook niet overigens, dus dat scheelt haha. Wel gezellig geluncht met een vriendin, super fijn!

Op dinsdag waren vriendlief en ik allebei vrij en dus gingen we op pad! Eerst naar de dealer, we hadden een dakkoffer besteld en we moesten hem gelijk proberen want hij paste niet in de auto. Toch wel heel erg ANWB zo, toch? Daarna gingen we even op bezoek bij m’n ouders en eierkoeken scoren in Den Haag.

Onze buurman werkt in een bakkerij en bracht heerlijke tompoucen! Helemaal vers en super lekker.

Ik stortte me nog eens op breien en het begint al wel ergens op te lijken. Vooral met dikkere wol gaat het wel lekker snel en is het dus ook wel motiverend!

Op woensdag was het natuurlijk Koningsdag en we gingen wel even naar twee vrijmarkten in Haarlem. Wel echt druk hoor, en we vonden het ook net iets te koud. Daarna gewoon lekker thuis gerommeld dus.

Donderdag en vrijdag ging ik weer aan het werk en daar heb ik dan ook weinig foto’s van. Mijn vulpen had er op vrijdag niet zoveel zin in zoals je ziet, oeps.

Vrijdagmiddag haalde ik een too good to go pakket op, lekker! Wat broden en lekkere snacks voor het weekend.

Ik haalde een Vinted bestelling op, deze ring planner van Filofax scoorde ik voor slechts 10 euro en hij was helemaal nieuw! De kleur was wel wat heftiger dan verwacht, in het echt is hij neon roze haha.

Mijn doel deze week was dit dekentje afmaken en het is gelukt! Een hele bevalling wel en ik overweeg nog om er een mooi randje omheen te maken.

Zaterdagmiddag gingen we even op pad, er was een nieuw spel uit voor de Switch dat ik wel graag wilde hebben. Sports! Een beetje zoals Wii Sports en dan een nieuwere versie. Tennis en bowlen zit er nog wel in dus daar kijk ik al helemaal naar uit.

Verder maakte ik deze schattige Pikachu! Leuk he?

Op zondag waren we even naar de kringloop gegaan en daarna lekker thuis. Ik voelde me niet zo top maar Mario Kart kan altijd.

Hoe was jullie Koningsdag?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *