Wat ik in een week deed #228

Happy Monday! Blij dat we de komende tijd weer zoveel feestdagen hebben, dat breekt de week tenminste een beetje. Benieuwd hoe afgelopen week was?

Op maandag was het Pasen en hadden we eigenlijk geen plannen. De schutting stond wel weer en dus gingen we maar naar het tuincentrum om nog wat plantjes te halen! Nu is de tuin eindelijk af en we zijn er wel blij mee.

En dankzij Pasen was mijn aapje eindelijk af! Super schattig toch?

Op woensdag moest ik weer naar kantoor en dus was het weer tijd voor een liftselfie. Van kantoor word ik niet zo vrolijk overigens, laat mij maar lekker rustig thuis werken.

Al was het maar omdat mijn laptop er net zoveel zin in had als ik..

En dit is een uitstekende meme voor mij, haha!

Tussen alle leuke knuffels door was ik ook nog bezig met een dekentje haken en hij wordt eigenlijk best mooi! Met garen van Action en na het eerste bolletje vind ik hem nog wat klein. Inmiddels dus ook een tweede bolletje gescoord om weer door te kunnen.

In het weekend moest mijn vriend werken (maar hij was gelukkig alsnog veel thuis) en ik ging zelf even op pad. Bij de kringloop scoorde ik een leuk jasje en bij Zeeman kocht ik wol en breinaalden.

Ik wilde breien namelijk ook eens een kans geven! Maar eerlijk gezegd vind ik het nog best lastig en tegelijkertijd ook wel saai. Ach, blijven oefenen. Het lijkt me leuk om een sjaal te maken!

Maar tussendoor maakte ik ook nog even deze Pikachu ter afwisseling, schattig toch?

Deze week is ook wel weer fijn, woensdag vrij voor Koningsdag en morgen (dinsdag) ben ik ook vrij. Even rustig aan!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *