Wat ik in een week deed #227

Oeps, door onvoorziene omstandigheden (lees: druk!!) heb ik even een weekje overgeslagen. Maar nu is het lekker Pasen en komt er weer een nieuwe diary van afgelopen week online! Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag gingen we natuurlijk weer aan het werk maar ik maakte ook wat schattige konijntjes deze week voor Pasen! Ik vond deze handige videotutorial en ze zijn zo gemaakt.

In de voorloop naar Pasen vond ik dit ook wel een geschikt kleurtje! Een oud kleurtje van Essie en eigenlijk niet heel mooi bij mijn huidskleur/ondertoon, maar wel lekker vrolijk.

Als je een good hair day hebt moet je dat even vastleggen! Een tijd geleden heb ik van de allerliefste (hij leest mee) de stijltang van Dyson gekregen en ik ben groot fan! Ik maak er vaak krullen/slag mee die dan gedurende de dag best prima blijven zitten. En het gaat lekker snel!

Op woensdag moest ik weer naar kantoor en hoewel ik er best vrolijk bij keek had ik er niet zoveel zin in. Het resulteerde namelijk weer in de hele dag in meetings zitten en dat voelt zelden echt productief..

Maar gelukkig was ik donderdag juist weer eens vrij! Ik ging met mama op stap. We gingen lekker kringlopen (ik vond een goedkoop maar fijn statief en zij een mooie rugzak die hooguit 1x was gebruikt), lunchen in Haarlem en wolletjes shoppen. Een fijne dag en fijne afleiding van al het werk!

Ik had eerder al kleine konijntjes gehaakt met als doel om er sleutelhangers van te maken, super schattig toch? Ook het bijtje vind ik heel leuk geworden. Ik overweeg om deze sleutelhangers binnenkort eens te gaan verkopen.

Op vrijdag kwam vriendlief thuis met een Too Good To Go pakket maar hij was best een beetje karig deze keer, niet de waarde die het zou moeten zijn. Jammer, want het was wel super lekker! Gelukkig is Too Good To Go heel behulpzaam en hebben we het samen opgelost.

’s Avonds ging ik weer eens naar een concert met vriendinnetje Melissa! Ze had kaartjes weten te scoren voor Nothing but Thieves in de Ziggo Dome en het was echt een hele toffe show.

Zaterdag ging ik even aan de slag met allerlei dingen die al een tijdje moesten gebeuren (pakketjes weg, dingen in huis en eindelijk eens m’n journal bijwerken) en m’n vriend ging met de buurman een nieuwe schutting neerzetten! Tijdens de storm van een paar maanden geleden waren allebei onze schuttingen omgegaan en het was wel erg duur om het te laten doen (zeker voor een huurhuis). Maar met nieuwe panelen en palen zijn ze een heel eind gekomen! Nu kunnen we weer even vooruit.

Gisteren was het natuurlijk Pasen en dus hadden we een lekker Paasontbijt!

De twee haasjes gingen mee naar de schoonfamilie, m’n neefje en nichtje waren er heel blij mee! Ik ben zelf inmiddels weer begonnen aan een ander project, een super leuke aap voor een vriendinnetje.

Vandaag zijn we natuurlijk ook nog vrij en eerlijk gezegd vind ik dat wel heel fijn na een paar hectische weken. Geniet van het lekkere weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *