Wat ik in een week deed #226

Zo, dat was me wel weer een druk weekje. Weinig foto’s om te delen ook en natuurlijk is deze blogpost ook weer veel te laat. Tijd om wat betere routines op te bouwen? Voor nu in ieder geval toch nog een overzicht van wat ik vorige week heb gedaan!

Ik had een leuk patroon gevonden voor een tas en dus ging ik daar maar eens mee aan de slag.. Maar gek genoeg werd die van mij van formaat pop, haha! Soms is het wel lastig om in te schatting hoe groot iets daadwerkelijk wordt, maar daarom dus wel goed om eerst een proefversie te maken.

Ik had weer eens een goede Vinted aankoop gedaan! Ik wilde graag eens een planner cover van Moterm maar ze zijn best prijzig en ook nog eens vaak uitverkocht. Toen vond ik er eentje op Vinted en moest ik hem natuurlijk wel hebben! Deze cover is vrij groot maar wel echt precies wat ik zocht en in de kleur die ik wilde. En zo goed als nieuw!

Op woensdag moest ik weer naar kantoor en zoals je ziet was het weer een ervaring. Ik had wel voor het eerst sinds tijden weer eens een jurk aan!

Na mijn gefaalde tas ging ik verder met het haken van bijen en die werden wel super schattig. Vrij simpel om te maken ook en daar hou ik van!

Op vrijdag waren le boyfriend en ik vrij en dus gingen we op pad. Eindelijk weer eens naar een museum! We gingen naar het Spoorwegmuseum in Utrecht en we vonden het allebei wel leuk! Er is niet super veel te zien (nou ja, vooral treinen dus) maar ze hebben er echt moeite in gestoken.

Daarna gingen we nog even Utrecht in om te lunchen en op de terugweg stopten we nog even in Amsterdam voor een rondje in de TK Maxx. Deze keer vond ik er mijn favoriete highlighters! Ik heb ze inmiddels allemaal wel maar m’n mama nog niet dus ik nam een setje mee.

Zaterdag was echt een beetje een rommelige dag en daar heb ik blijkbaar geen foto’s van. Van zondag wel want ik ging sushi eten met Lara! Dat was echt alweer veel te lang geleden en dus des te lekkerder en leuker.

Verder was ik vooral druk met werk eigenlijk en eindelijk een beetje aan het opruimen in huis. Toch een beetje beginnen aan de voorjaarsschoonmaak?

1 Reactie

  1. Ik denk dat die tas zo klein is geworden omdat je dun garen en een kleine haaknaald hebt gebruikt. Dit kan echt veel verschil maken! Leuke blog weer, stiekem vind ik je haakcreaties altijd het leukst om te zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *