Wat ik in een week deed #225

A brand new day! Het zonnetje heeft ons zo te zien weer verlaten helaas maar laten we er alsnog wat moois van maken. Benieuwd hoe afgelopen week was?

Mijn week was dus best hectisch eigenlijk. In het midden ging ik even ’s avonds naar een concert (moe!) en mijn teamgenootje was op vakantie bij mijn nieuwe baan, dus ik was ietwat verloren. Maar we hebben het wel weer overleefd en ik werd ’s avonds weer lekker zen van een beetje haken!

Dinsdag haalde ik m’n Vinted pakketje op, ik had een nieuw hybrid horloge van Fossil gekocht! Maar hij bleek toch wel iets groter dan gedacht, zeker in vergelijking met mijn vorige horloge. Ik vind de wijzerplaat wel heel tof dus gewoon lekker dragen.

Mijn auto was nog enorm smerig van het zand (en eigenlijk daarvoor ook al) en op dinsdagavond ging hij eindelijk door de wasstraat.

Op woensdag ging ik eerst de hele dag naar kantoor en daarna ’s avonds naar een concert! Een vriendinnetje had kaartjes en haar vriend kon uiteindelijk toch niet mee. We gingen naar Royal Blood, een band die ik al heel tof vond en nu helemaal. Het was een heel goed concert, ze waren verrassend sterk live!

Op donderdag was ik een beetje moe en deed ik het dus maar rustig aan. Ik wilde m’n nagels lakken maar deze nagellak bleek heel erg streperig te zijn en dus vrij dramatisch. In de prullenbak ermee! Daarna heb ik mijn nagels nog maar met iets anders gelakt.

Door naar het weekend! We gingen naar de outlet in Halfweg want ze hadden een speciale sale day. Ik kocht alleen niks, m’n vriend wel een hele hoop. En lekker geluncht in de zon!

En lekker weer betekent ijs! We gingen ook even naar de kringloop.. Van dat dikke boek krijg je toch spontaan stress?

Zondag ging ik lekker knutselen en journalen, dat was wel fijn. En ’s avonds F1 gekeken, go Max!

Hoe was jullie week? Nog genoten van het lekkere weer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *