Wat ik in een week deed #224

Pfoe, afgelopen week zat ik er niet zo lekker in. Moe, drukke week met veel kantoor, en gewoon even niet zo mijn week. Dat resulteerde overigens ook in wat minder foto’s maar nog wel genoeg voor een post. Let’s go!

Op maandag ging ik met de trein naar kantoor en aangezien het weer verkiezingstijd was, kreeg ik nog even een gratis pen van een partij waar ik niet eens op kan stemmen (andere gemeente). Maar hij stond erop dus ach, prima!

En op de terugweg haalde vriendlief me halverwege op, super fijn! We haalden ook nog even een lekker Too Good To Go pakket op onderweg, zo hadden we gelijk avondeten.

Dinsdag was ik thuis aan het werk en vriendje was vrij dus dat was best gezellig! Ik ging onder andere even aan de slag met mijn mechanische toetsenbord, ik had wat nieuwe switches besteld en die wilde ik wel proberen. Deze blokjes gaan onder de toetsen en bepalen hoe licht of zwaar je toetsenbord typt en of je bijvoorbeeld een klikje voelt of hoort. Het verschil vind ik overigens nog niet echt merkbaar, ik ging van rode switches (zacht) naar bruin (voelbare klik), maar echt opvallend klikken doen ze niet. Misschien maar beter ook hoor, anders wordt het ook vervelend!

Ook op woensdag ging ik naar kantoor en deze keer met de auto. Gelukkig was het niet druk op de weg! Wel weer even de mandatory “waar stond ik ook alweer” foto, haha.

’s Avonds maakte ik eindelijk deze Nijntje knuffel af voor een vriendin! Schattig toch? Deze knuffel is met 100% katoen gemaakt dus ook veilig voor baby’s.

Donderdag weer aan de slag en daar zat ik met mijn goede gedrag.. En een stoffig beeldscherm blijkbaar!

Al wilde ik het liefst vooral dit doen.. De hele week vroeg naar bed gegaan en alsnog zat er weinig pit in.

Al kan je me altijd wakker maken voor een ijsje bij de McDo!

En weer een haakproject af! Dit konijn was verrassend simpel en snel te maken, de tutorial kan je hier vinden.

Zaterdag gingen we even op pad en bij thuiskomst stond een deel van de schutting weer! Dat was ook de deal, de buurman zou hem weer rechtop zetten met nieuwe palen als wij (of mijn vriend dan eigenlijk) het voorbereidende werk zou doen.

En aangezien de tegels er nu toch uit moesten hebben we gelijk een beetje groen in de tuin gebracht! We haalden een border, plantjes en aarde bij het tuincentrum en op zondagochtend gingen we lekker aan de slag. Aan de andere kant van de tuin willen we hetzelfde doen maar daar moet de schutting nog omhoog of vervangen worden.

Ik maakte ook nog een mini versie van het konijn! Best leuk als sleutelhanger denk ik?

Het weekend sloten we goed af met.. Pizza!

Deze week wordt denk ik ook wel druk, mijn teamgenootje is op vakantie en ik ben nog maar net nieuw dus dat wordt even aanpoten. Hopelijk dan wel weer snel weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *