Wat ik in een week deed #223

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ik begin eindelijk mijn draai te vinden in mijn nieuwe werk (op zich niet verkeerd na 2 weken) en deze week moeten we ook weer aan de slag. Benieuwd hoe afgelopen week was? Lees dan verder!

Op maandag ging ik met het ov naar het werk en dat is best een avontuur. Ik ga altijd liever met de auto dan met het ov maar met mijn nieuwe werk duurt het allebei ongeveer even lang. Gelukkig kan ik flexibel zijn en zelf kiezen per keer wat ik wil. Al is het met de huidige benzineprijzen geen slecht idee.. Gelukkig was het goed te doen en niet zo druk in de trein!

Hoe geweldig ziet deze spread eruit! Ik gebruik nog steeds de Hobonichi Weeks planner als hoofdplanner en hij bevalt goed.

Ik haakte weer eens wat, deze keer poging 2 van de kip! Vorige keer was hij niet zo goed geslaagd en dat was niet zo erg, ik had goedkope garen gebruikt om het te proberen. Nu gebruikte ik wel fancy garen en hij slaagde heel goed!

Hoe je mij kunt motiveren om te wandelen? Door een ijsje als beloning, haha! Het was echt lekker weer afgelopen week en daar horen natuurlijk wel ijsjes bij.

Op donderdag waren m’n vriend en ik allebei vrij en dus gingen we op pad! We gingen naar Den Haag om daar lekker te shoppen en te lunchen. Ik kocht niet zoveel maar wel onder andere een boek als cadeau voor een vriendin. Stiekem had ik hem zelf ook wel willen hebben! Er zaten prachtige illustraties in en motiverende woorden.

En ik kocht deze laarsjes bij Sissy Boy! Eigenlijk voor mannen maar ach, met maat 41 kan je best flexibel zijn.

Na kantoor, ov en shoppen kreeg ik wel weer een beetje stress maar gelukkig is alles nog onder controle.

Zaterdag ging ik op stap met een vriendinnetje, we gingen kringlopen in Zaandam en lekker slecht lunchen bij de McDo! Het kringlopen viel een beetje tegen, al kocht ik wel een leuk jasje en mijn vriendin een vest.

Ook ging ik toch eens wat nieuws proberen qua planner. De Hobonichi Weeks planner die je hierboven al zag vind ik als main planner heel fijn en voor werk en alledaags plannen gebruik ik er dan graag nog een wat ruimere planner naast. Deze ring cover had ik een tijd geleden via Vinted gescoord en is van Furla, echt prachtig! Dus ik ga daar maar eens mee aan de slag.

Op zondag ging ik ook lekker journalen, onder andere in mijn book journal want ik had weer een boek uit! Verder deed ik eigenlijk niet zoveel, gewoon een relaxte zondag.

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *