Wat ik in een week deed #222

Een nieuwe week met nieuwe kansen! Vorige week begon ik aan mijn nieuwe baan en dat was best even spannend, maar gelukkig voelt het deze week alweer wat meer vertrouwd. Benieuwd hoe mijn week was?

Op maandag leverde ik mijn spullen in bij mijn oude werk en geheel volgens traditie gingen mijn manager en ik nog even snacken bij de McDo! Het voelde wel gek om alles in te leveren maar ook wel als een opluchting, dus het was goed zo.

Van mijn collega’s kreeg ik nog wat haakboeken opgestuurd als afscheidscadeau, super lief!

En ik maakte zelf dit plantje af, schattig toch? En bijkomend voordeel is toch wel dat ze niet doodgaan, haha.

Op dinsdag was het juist weer tijd om naar mijn nieuwe werk te gaan! Ik moest parkeren in een gewone garage en dus maakte ik maar even een foto zodat ik eind van de middag hem weer terug kon vinden. Meer foto’s van deze dag heb ik niet maar het begin was goed! Ik kreeg al mijn spullen, leerde wat collega’s kennen en ging met een hoofd vol informatie weer naar huis.

Nog meer cadeaus van mijn oud-collega’s! Wol is altijd goed.

Ik begon in een van de boeken die ik had gekregen en maakte deze kip! Hij klopt niet helemaal, instructies volgen bleek weer lastig. Maar hij is wel cute! Volgende keer beter.

Fast forward naar het weekend want doordeweeks was ik vooral druk met werken en bijkomen van alle nieuwe informatie. Op zaterdag was het heerlijk weer en dus gingen we op de fiets naar het strand! Lekker geluncht en door de duinen weer terug naar huis. Helemaal niet verkeerd!

Ik maakte nog een beer waarvan meerdere mensen vonden dat het niet op een beer lijkt..

En we kochten de nieuwe LP van Stromae waar we op zaterdagavond van genoten!

Op zondag gingen we lekker vroeg naar Ikea om wat handige dingen in te slaan. Zo hadden we een nieuwe lijst nodig voor een poster en wilde ik wat extra planken om kasten te verbouwen! Verder deden we niet zoveel, we waren allebei wel moe eigenlijk.

Nu ik dit schrijf heb ik er weer een dagje kantoor op zitten. Gelukkig mag ik wel veel thuiswerken, dat vind ik zelf fijner. En het voelt als een heerlijk nieuw begin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *