Wat ik in een week deed #221

Oh oh, de vakantie zit erop en tijd om weer aan de slag te gaan! Vandaag moet ik mijn spullen inleveren bij mijn oude job en vanaf morgen start ik met de nieuwe. Spannend! Maar afgelopen week was ik dus nog vrij en kon ik leuke dingen doen. Benieuwd wat ik zoal deed?

Op maandag kwam een vriendinnetje langs en haalden we samen even een Vinted pakketje op. Ik had weer wat Happy Planner spullen gekocht en hoe leuk is deze cover?

Dinsdag ging ik met mama op stap! We gingen naar Rotterdam, daar kwam ik vroeger heel vaak maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Ik vind het nog steeds een leuke en fijne stad! We gingen lekker lunchen bij Donner (en natuurlijk boeken kopen) en neuzen bij de Bijenkorf. Ik twijfel nog steeds over een nieuw horloge maar ik zag niks leuks.

Woensdag waren mijn vriend en ik 5 jaar samen en gingen we uit eten. Het werd het Ruiterhuys in Castricum en het was weer erg lekker en gezellig! Toch fijn dat het wel weer kan.

Donderdag deed ik een beetje rustig aan en begon ik eindelijk aan de Lego bloemen die ik op Valentijn had gekregen! Erg leuk om in elkaar te zetten en vervolgens ook leuk om neer te zetten. Ik had er geen leuke vaas voor maar ’s middags ging ik toevallig even kringlopen met m’n schoonmoeder. Ik vond deze vaas/pot (?) en hij is eigenlijk perfect!

Op vrijdag ging ik ook nog even op stap. Mijn AirPods vertoonde kuren en gelukkig bleek het een bekend probleem te zijn en ik kon ze dan ook moeiteloos omwisselen voor een nieuwe. Fijn!

’s Avonds aten we bij familie van mijn vriend wat heel gezellig was. Zijn oom liet ons dit (strip)boek zien en ik ben er eigenlijk wel benieuwd naar! Toch maar op het verlanglijstje..

Van zaterdag heb ik verdacht weinig foto’s maar we gingen wel even op pad. Naar Osdorp en de outlet, al kocht ik er zelf weinig. Wel lekkere donuts bij Dunkin!

Op zondag deden we het lekker rustig aan en dat vond ik wel even fijn. Ik maakte mijn planner klaar voor komende week, we bouwden samen een Eiffeltoren en ik maakte een kat af. De plantjes had ik eerder al gehaakt, super leuk toch? De potjes had ik ook in de kringloop gevonden!

Deze week wordt denk ik wel even spannend en hectisch maar ook leuk. En natuurlijk kijken we ook nog wel met een schuin oog naar wat er in de wereld gebeurt.. Hopen maar dat het niet verder escaleert. Wat een ellende weer!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *