Wat ik in een week deed #220

Zo, die vakantie begint wel te wennen! En dat is niet best want na deze week zit het er alweer op. Benieuwd wat ik in de eerste week van mijn vakantie deed?

Op maandag maakte ik krullen met mijn nieuwe stijltang, best mooi toch? Dat vind ik dus altijd veel makkelijker met een stijltang dan met een krultang. Het bleef ook nog best goed zitten!

Daarna ging ik even op stap, naar de Action en de kringloop. Bij de kringloop vond ik wat mooie jasjes maar alles was net te klein, dat was wel balen. Maar dat vind ik ook weer leuk aan de kringloop, je weet nooit wat je zult vinden!

En ik maakte weer een haakproject af! Ik vond dit eBook en plantjes haken leek me ook echt leuk. Hij is gelukkig goed geslaagd!

En over bloemen en planten gesproken.. Van m’n boyfriend kreeg ik Lego bloemen! Het was natuurlijk Valentijnsdag en hij wist dat ik deze bloemen al wel een tijdje op mijn verlanglijst had staan. Ik moet ze nog in elkaar zetten maar ik ben er al helemaal blij mee!

Van dinsdag heb ik alleen deze foto maar het was wel een super leuke dag. Vriendinnetje Liselotte kwam op bezoek! We gingen eerst even naar TK Maxx en daarna bij mij thuis lekker knutselen en journalen. Ze is ook heel creatief en we hebben allebei een hele andere stijl, waardoor we elkaar ook weer kunnen inspireren.

Op woensdag was mijn vriend jarig! Ik ging lekker aan de slag met DIY slingers maar er miste nog wel wat..

Dus op de fiets naar de Hema voor ballonnen! Ook leuk, we hebben tegenwoordig een sloot achter het huis en we kunnen alleen via die kant de poort uit. Voetjes omhoog! Volgens mij vond m’n vriend het wel een leuke verrassing. ’s Avonds kwam zijn mama nog even op bezoek en we aten taart!

Op donderdag zat ik vroeg bij de garage want onze auto was toe aan zijn jaarlijkse beurt. Gelukkig niks geks gevonden dus de financiĆ«le schade viel mee. Ik besloot er op te wachten en ging lekker rommelen op m’n laptop.

Vrijdag stormde het en dat hebben jullie vast niet gemist. Wij wonen in een kustprovincie en deze keer hadden we dubbel geluk, allebei de schuttingen gingen om.. De ene kant hadden we eerlijk gezegd wel verwacht maar allebei was toch niet helemaal de bedoeling. Nu maar kijken of we wat kunnen regelen met de verzekering.

Het weekend was druk en gezellig maar ook daar heb ik verdacht weinig foto’s van, haha. Wel deze gezellige negatieve testen #goedeburger. Op zaterdag kwamen mijn ouders en schoonmams op bezoek en op zondag mijn schoonzus met aanhang. Taart, cadeaus en gezelligheid dus!

Tussendoor haakte ik deze donut, te schattig toch? Ik volgde deze tutorial ervoor en vond het wel goed te doen. Ik haakte wel voor het eerst met 100% katoen, dat is veiliger voor (jonge) kinderen maar ook erg stug. Daar moet ik dus nog wel even aan wennen!

Het weekend sloten we af met.. Pizza! Nooit verkeerd natuurlijk.

Deze week ben ik nog vrij en heb ik nog aardig wat plannen. Zo’n vakantie duurt natuurlijk veel te kort maar wel heel fijn om even werk af te sluiten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *