Wat ik in een week deed #219

Oeps, een dagje later. Met een goed excuus want ik heb lekker 2 weken vrij en doe het dus ook even rustig aan. Toch benieuwd hoe mijn ietwat hectische week was?

Qua werk druk want het was mijn laatste week werken. Letterlijk, want vanaf maart start ik met een nieuwe baan! Ik was dan ook druk met alles afronden en overdragen. Ter ontspanning wilde ik wel een nieuw haakpatroon leren en het werden deze sterretjes. Super leuk! De tutorial vond ik hier.

Ik probeerde ook nog een kleine ijsbeer te haken en het leek meer op een muis, oeps! Zo gaat het soms ook eens fout.

Op dinsdagavond gingen we even naar Action dus dat is wel een uitje. Ik vond onder andere leuke kratjes die me echt perfect leken voor het opbergen van wol!

Dat ziet er toch heerlijk uit? Vervolgens had ik natuurlijk niet genoeg en kon ik weer terug, haha.

En deze post heeft best een haak-achtig thema. Op donderdag sprong ik op de fiets om in Haarlem wat nieuwe wolletjes te kopen! Deze garen van Durable vind ik erg fijn werken.

Het weekend begon goed, niet alleen begon mijn vakantie maar ik kreeg een super mooi cadeau van schatje! We zijn bijna 5 jaar samen, ik was nog jarig geweest en Valentijn zat er ook aan te komen. Ik kreeg de stijltang van Dyson want hij wist dat deze al een tijd bovenaan mijn lijstje stond!

Daarna gingen we naar de stad. We gingen onder andere naar het museum van de geest in Haarlem, in een voormalig Pest-, Dol-, en Leprooshuis. Ik vond het oprecht heel interessant, ze wisselden wetenschap met geschiedenis en geloof met elkaar af en op die manier kom je steeds meer te weten over je geest. Best een aanrader!

Daarna gingen we even naar de stad zelf en aten we heerlijke crêpes! Ook hebben we nog een beetje geshopt en daarna was het tijd om weer naar huis te gaan.

Ondanks de lazy Sunday moest ik de stijltang natuurlijk wel even proberen en het werd er heel glad mee! De stijltang is draadloos te gebruiken en dat is echt ideaal.

Verder deden we niet zo heel veel, even naar de Loods 5 outlet geweest maar niks gekocht en daarna lekker thuis rommelen. ’s Avonds maakten we een eigen versie van (vega) kapsalon en dat was verrassend lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze week en volgende week ben ik lekker vrij en daar ben ik heel blij mee. Even bijkomen van wat hectische weken en daarna met frisse moed beginnen aan mijn nieuwe baan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *