Wat ik in een week deed #218

Pfoe, afgelopen week was best hectisch! Ik had de toch wel spannende go live van mijn project maar gelukkig ging alles goed. Ik merkte wel dat ik echt moe was en de rest van de week deed ik dan ook vrij rustig aan. Dat leverde dan ook weinig foto’s op maar wel een paar, dus here we go!

Ik probeerde wat nieuwe haakpatronen uit maar het patroon van deze beer was het niet helemaal. Hij werd heel schattig maar wel een beetje uit proporties!

Daarna begon ik aan een grotere versie van Nijntje met velvet garen van Action. Zo cute! Wel veel werk dus het schoot niet echt op.

Donderdag was ik gelukkig weer vrij en vriendlief deze keer ook. We besloten naar Bataviastad te gaan en daar was het lekker rustig! Hij slaagde heel goed, ik kocht alleen wat favo’s bij The Body Shop.

En ik had nog een giftcard dus ik besloot toch maar Mario Kart te kopen voor de Switch. Hij is hetzelfde als die voor de Wii U en die heb ik destijds veel gespeeld dus het voelde een beetje zonde om hem nu opnieuw te kopen voor de Switch. Maar eerlijk is eerlijk, het is weer super leuk! En volgens mij zijn er wat extra levels toegevoegd waardoor het ook weer leuker is. Ik vermaak me er in ieder geval prima mee!

In het weekend deed ik heel rustig aan en daar was ik ook echt even aan toe. Beetje knutselen, haken, nagels lakken..

En Nijntje was ook af! Te schattig toch? Hij is wel een beetje erg groot geworden maar ook wel lekker zacht.

Deze week ga ik lekker aftellen want ik heb bijna vakantie! Daar kijk ik echt naar uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *