Wat ik in een week deed #217

Een drukke maandag dus deze post is ook wat later, maar beter laat dan nooit? Vorige week was ook wel druk, de go live van het project waar ik al een tijd aan werk komt eraan en dat is altijd even spannend! Benieuwd wat ik tussen het werken door deed?

In ieder geval even boodschappen op maandagochtend, mijn vaste uitje. Vriendlief eet steeds vaker vega mee en dat is wel handig! Vivera was in de aanbieding en ik nam deze twee mee.

Ook begon ik aan een nieuw haakproject, kan je raden wat het wordt?

Op dinsdag ging ik even naar Action onder werktijd en toen was het er eindelijk eens niet zo achterlijk druk. Ik vond de diamond paintings die ik graag wilde hebben en ze hebben weer nieuwe planners!

Ook kwam deze grip binnen voor mijn Switch! Ik speel eigenlijk altijd in handheld modus in plaats van op de tv en dit leek me wel fijn. Ik moet het nog even goed proberen maar het ligt wel fijn in de hand.

En kan je al raden wat het wordt?

Ik was eindelijk weer eens naar de kapper geweest maar ik moet er nog steeds een beetje aan wennen. Ik draag het soms stijl en soms met krullen en dat is qua model denk ik een beetje lastig. Ik hoop vooral dat het snel aangroeit, haha.

En, had je het goed geraden? Ik maakte een ijsbeer! Ik vind hem echt heel schattig geworden en groter dan verwacht.

Op donderdag was ik gelukkig weer vrij en besloot ik weer eens naar Zaandam te gaan voor de Primark. Eerlijk gezegd vond ik het maar een teleurstelling, maar ik kocht wel fijne nieuwe pantoffels!

In november had ik oogjes voor het haken besteld op AliExpress en inmiddels had ik het al opgegeven qua bezorging.. En toch had PostNL ze ineen nog ergens gevonden! Wel irritant want ik had ook al nieuwe besteld aangezien ze bijna op waren. Ach, dan ben ik voorlopig wel voorzien?

Niets zo irritant als nagellak die ineens los laat!

Op zaterdag gingen we op stap, deze keer naar Zoetermeer. Daar kwam ik nog weleens toen ik in Den Haag woonde en sindsdien eigenlijk bijna niet meer. Wel een leuke stad! Ik scoorde wat nieuwe kleding bij H&M en Primark, een leuke kaart bij TK Maxx en gingen lekker lunchen. Fijn dat het weer kan!

Ook maakte ik eindelijk Nijntje af! Daar was ik eerder deze week al aan begonnen maar het bleek best een bevalling, ze werd zelfs met dunne wol best groot. Wel heel cute!

Zondag deden we het rustig aan en haalden we ’s avonds voor het eerst sinds tijden wat bij de snackbar. Lekker!

Deze week wordt lekker hectisch qua werk dus waarschijnlijk ben ik heel blij als het weer weekend is. We komen er wel..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *