Wat ik in een week deed #216

Happy Monday! Ik had een lekker relaxed weekend en dan valt de maandag toch ook wel weer mee. Benieuwd hoe mijn week was?

Van maandag had ik blijkbaar geen foto’s en het was ook wel een drukke dag. ’s Avonds maakte ik wel de partypooper af! Grappig toch?

Dinsdag kreeg ik ook eindelijk de H&M order die al weken onderweg was.. Echt goed zag het ook niet uit. Irritant!

En eten! Ik kreeg chocolade opgestuurd van mijn Zwitserse collega’s (super lief!) en ik haalde zelf een dik Too Good 2 Go pakket op. De vriezer zit weer goed vol!

When two worlds collide.. Ik had steeds een gaar notitieboekje voor mijn haakwerken en ik bedacht me ineens dat het Happy Planner systeem er wel handig voor zou zijn. En dat is zeker zo! Dit is een Happy Planner mini en ik heb de digitale patronen die ik had even verkleind zodat ze er precies in passen. Ik had ook nog wat notitieblaadjes over dus zo kan ik zowel mijn rondes tellen als patronen erbij houden. Super handig!

Donderdag was ik lekker vrij en besloot ik naar Action te gaan! Daar was ik voor het laatst voor de lockdown geweest en ik miste het echt. Ik vond er onder andere handige stempels voor mijn planners en grote bollen met hele zachte wol.

Met die wol ging ik vervolgens aan de slag en ik maakte een hele zachte schildpad! De wol is verrassend fijn en er zit heel veel op zo’n bol dus je doet er ook nog eens lang mee.

Processed with VSCO with a6 preset

Van het weekend heb ik verdacht weinig foto’s maar op zondag deden we ook niet zoveel. Op zaterdag wel, onder andere naar het tuincentrum, de kapper en de schoonmams! Maar blijkbaar ook geen foto’s van gemaakt, haha. Ik maakte wel een beer met de zachte velvet wol en ook deze werd echt heel schattig en lekker zacht!

Deze week wordt lekker druk qua werk, nog 1 week tot de go live van mijn project en dus natuurlijk nog allemaal last minute changes. Maar we komen er wel!

Hoe was jullie weekend?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *