Wat ik in een week deed #215

Happy Monday! Nog niet veel zin vandaag maar dat komt vast nog wel goed. Ik had wel een lekker relaxed weekend en eigenlijk sowieso een rustige week. Niet zoveel foto’s gemaakt ook dus maar genoeg voor een diary, dus here we go!

In het weekend was ik lekker productief en maakte ik de beer voor een vriendin af. Leuk toch? Ze wilde ook nog wel graag iets met een naam erop (het is voor een baby) en dus ging ik daar mee aan de slag gedurende de week.

Afgelopen week was qua werk vrij druk, voor mijn project ben ik bezig om alles over te zetten zodat mijn collega’s het per 1 februari kunnen gaan gebruiken. Hard aan de bak dus maar dat is ook wel lekker soms! Mijn bullet journal heb ik dan ook ingericht voor maximale productiviteit en ik vond het zonlicht er zo mooi op vallen.

Schoonmams kwam eten brengen en hoewel ik voornamelijk vegetarisch eet, lig ik niet echt wakker van bijvoorbeeld niet-vegetarische bouillon of jus. Maar grappig genoeg was het zakje jus wat ze deze keer bracht wel vegetarisch! Goed om te weten voor de volgende keer.

Voor de beer wilde ik dus een truitje haken waar ik dan een naam op kon stikken. Turns out that een truitje zonder patroon best lastig is want bij de eerste poging werd hij te groot! Try again..

Donderdag was ik weer lekker vrij maar ik baalde eigenlijk best een beetje dat ik niet zoveel kon doen met de winkels dicht. Dan maar lekker knutselen. Je begrijpt dat ik dus wel heel blij ben dat de winkels inmiddels wel open zijn! Ik heb echt zin om weer te kringlopen en naar de Action te gaan (al wacht ik even tot de eerste drukte over is).

Maar poging 2 met de beer is wel geslaagd! Ik vind hem heel leuk geworden.

De laatste tijd wandelen we weer wat meer en op donderdag was het lekker mistig! Best spooky zo in het donker.

Best een prima omschrijving van hoe ik me op het moment voel, haha!

Op vrijdag deden we net alsof we pizza aten, ook al waren het gewoon wraps. Ik vind dit overigens oprecht wel heel lekker! Even 10 minuutjes in de oven en het krijgt best een beetje pizza vibes.

Nu m’n beer af was werd het tijd voor een nieuw project en vriendlief diende dit verzoek in uit een van m’n haakboeken. Komt voor de bakker! Ik vind hem nu al grappig en ben echt benieuwd hoe hij uiteindelijk gaat zijn.

Op zaterdag waren de winkels dus weer open en daar was ik blij mee! Vanwege de drukte hield ik me in, maar ik wilde wel graag even naar Zeeman. Mijn wol raakte aardig op en dat is qua bestellen gewoon niet zo handig. Ik vond ook deze metallic wol, tof hรจ?

Ergens afgelopen week maakte ik ook nog dit kleine olifantje en ik vind hem echt heel schattig. Misschien leuk om via Etsy te gaan verkopen?

Zondag deden we rustig aan, op zaterdagmiddag waren we nog naar een kinderverjaardag geweest dus dat was lekker druk. Wel gingen we even snel naar de outlet voor Too Good To Go (donuts!) en om een rondje te lopen. Daar hadden ze weinig nieuws en geen leuke aanbiedingen dus we gingen met alleen de donuts naar huis.

En verder was ik dus vooral druk bezig met m’n drolletje haken. Hij wordt in ieder geval al groter dan ik had verwacht, ik gebruik vaak vrij dunne wol van Zeeman om een soort prototype te maken en hij groeit al aardig. To be continued!

Deze week ben ik weer vrij druk met werk en hoop ik natuurlijk m’n partypooper af te maken. En misschien even naar Action en de kapper? Dat zou top zijn!

3 Reacties

  1. Die pizza wrap ziet er lekker uit!
    Het regenboog galaxy garen heb ik ook gekocht afgelopen weekend, kon het niet laten liggen ๐Ÿ™‚ En heb je het patroon van dat schattige olifantje?

      1. Dankje, ziet eruit als een leuk boek!
        Ik wil met het galaxy garen een balloon animal van KnotMonster (te vinden op Etsy), alleen ben ik er nog niet helemaal over uit welke ik ga maken ๐Ÿ™‚ En jij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *