Wat ik in een week deed #214

Weer een nieuwe week! Wat gaat de tijd alweer snel, of ligt dat aan mij? Afgelopen week was aan de ene kant heel leuk (jarig!) en aan de andere kant een beetje ellendig (ziekjes..) dus ik heb ook niet giga veel foto’s. Maar genoeg om een blogpost mee te vullen dus here we go!

Op maandag was ik nog lekker vrij en besloot ik boodschappen te doen en in huis te rommelen. ’s Ochtends kwam ik erachter dat er weer eens een kras bij zat op m’n auto. Grr!!

Daarna ging ik alle kerstversiering opruimen en zag de woonkamer eruit als een slachtveld! Wel echt lekker dat alles nu weer opgeborgen is, dan voelt de woonkamer gelijk lekker opgeruimd.

Voor m’n neefje en nichtje wilde ik knuffels maken voor hun verjaardag dus ik ging deze week aan de slag. Eerst een beer!

Dinsdag was ik jarig maar moest ik ook aan het werk dus lekker taart eten tijdens het werk! Hij moest op dus goed excuus voor een dubbele portie.

En tussen het werken door haalde ik m’n eigen verjaardagscadeau op! Mijn MacBook Pro uit 2012 draait nog als een zonnetje maar ik twijfelde al een tijdje om een nieuwe te kopen, eentje die iets minder bulky is. Het werd de MacBook Air!

’s Avonds ging ik ermee aan de slag maar natuurlijk was het binnen no time geregeld. Mijn oude MacBook kon ik ook niet meer updaten en deze nieuwe wel dus ik ben weer helemaal up-to-date.

Ik kreeg ook nog twee mooie bossen met bloemen!

En m’n verjaardagseten was pizza! Eerlijk is eerlijk, hij viel een beetje tegen maar niet hoeven koken is sowieso al winst.

Zodra de beer af was ging ik verder met de volgende knuffel, kan je al raden wat het wordt?

Een kat! Eind van de week waren ze allebei af en ready to go.

Aan m’n broer had ik een nieuw toetsenbord gevraagd en ik wilde graag eens een mechanisch toetsenbord proberen. Het werd dit betaalbare exemplaar van AliExpress en ik ben er wel blij mee! Hij heeft leuke kleurtjes, typt prima en kan ik goed voor werk gaan gebruiken.

We moesten nog een afspraak maken voor onze booster en gelukkig was er zaterdag al gelijk plek! We hebben er gelukkig weinig last van dus dat viel reuze mee.

Na onze booster haalden we onze Action bestelling op met voornamelijk nuttige dingen. Ik had een adapter en een kabel nodig voor mijn laptop en dan is het best onhandig dat de winkels dicht zijn!

Verder hadden we en rustig weekend. Ik had wat last van m’n buik en had dus nergens zin in, behalve een beetje haken en een beetje lezen. Wel balen maar hopelijk gaat het snel over.

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *