Wat ik in een week deed #213

Welkom in 2022! Klinkt toch nog een beetje gek maar we moeten er maar snel aan wennen.. Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad! We hadden een weekje vrij en hoewel er natuurlijk maar weinig kon, was het alsnog best een drukke week. Benieuwd wat we hebben gedaan?

Op maandag deden we een beetje rustig aan na twee drukke kerstdagen. Wel haalden we een Too Good To Go pakket op bij Big Bazar! Niet heel gezond, wel heel lekker.

En ik ging weer lekker knutselen in mijn journals. Van dinsdag heb ik blijkbaar geen foto’s terwijl het wel een leuke en drukke dag was. Een vriend van mijn vriend kwam langs met zijn gezin en ’s avonds gingen we eten bij oud collega’s van mij. Heel gezellig!

Door naar woensdag en toen gingen we voor het eerst zelf eierkoeken bakken. Eigenlijk heel simpel en ze zijn best goed gelukt! We gebruikten dit recept ervoor.

En een vriendinnetje/collega van me kwam nog langs. Ze bracht een leuk cadeautje mee uit Portugal!

Daarna maar weer even rustig aan. Op donderdag ging ik weer verder knoeien met mijn kat (lukte niet zo goed) en ’s avonds keken we Emily in Paris met popcorn. Ik vind dat echt zo’n heerlijke wegkijkserie! Inmiddels hebben we ook het tweede seizoen helemaal gekeken dus nu maar wachten op een nieuw seizoen.

Op vrijdag was het oudjaarsdag en deden we het overdag ook nog even rustig aan. We kregen nieuwe Vans binnen die we hadden besteld voor een goede prijs en ik vond die van mij wel kek! Ook maakte ik de kat af maar hij is niet helemaal goed gelukt. Niet zo erg, vaak maak ik eerst een soort prototype van het patroon met goedkope wol en ga daarna aan de slag met betere wol. En dan komt het vaak wel goed!

Daarna was het tijd voor oud & nieuw en we gingen naar de schoonmoeder waar ook m’n schoonzus met aanhang was. Ik werd dus gelijk voorzien van een K3 pop en daarna ging het nichtje tekeningen voor ons maken en gingen we sjoelen. Het was wel een lekker relaxte avond zo!

Het nieuwe jaar begonnen we goed met lekkere croissantjes. Daarna ging vriendlief lekker gamen en ik ging weer eens haken en snoepjes eten op de bank.

Ik maakte dit konijn af en ik vind hem zo leuk geworden! Echt heel cute. Ik volgde dit gratis patroon en vond het heel goed te doen!

En toen was het alweer zondag! Mijn ouders en schoonmoeder kwamen langs om vast mijn verjaardag te vieren. Van mijn ouders kreeg ik wat goodies van Archer & Olive, een fantastisch merk voor journals en stationery. Heel blij mee!

Vandaag (maandag) ben ik nog even lekker vrij maar morgen moet ik helaas ook weer aan de bak. Nu nog maar even alle kerst rommel opruimen en me geestelijk voorbereiden op mijn mailbox..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *