Wat ik in een week deed #212

Merry belated Christmas! Hopelijk hebben jullie een fijne kerst gehad met veel gezelligheid, of anders veel foute kerstfilms en lekkere snacks. Ik ben as we speak nog even aan het bijkomen ervan. Benieuwd hoe mijn week was?

Van maandag heb ik blijkbaar alleen een foto van m’n nagels, maar ze zijn ook wel mooi! Ik moest maandag tot en met donderdag gewoon werken dus dat was aftellen tot de vakantie en kerst.

Op wolplein stond in de maand december een adventskalender met leuke haakpatronen en daar ging ik even mee aan de slag! Ik haakte 3 leuke hangers voor in de boom, super schattig toch? Ik wilde eigenlijk nog leuke ballen scoren voor in de boom na de kerst, maar nu alle winkels dicht zijn wordt dat natuurlijk niks. Dan maar deze leuke haaksels in de boom!

Begin november had ik wat pennen en stiften besteld via AliExpress en ze kwamen eindelijk binnen! Helemaal blij mee, de pennen kan ik gebruiken op het speciale papier van mijn Hobonichi planner en stiften zijn altijd leuk.

Paniek, mijn lijmroller was op! En tsja, de Action is ook dicht. Dan maar verder met mijn good old Pritt stift voor nu.

Ik had als kerstcadeau voor mezelf (prima excuus) een nieuwe vulpen besteld, deze Twsbi Eco pen. Je vult hem met inkt in plaats van losse patronen en daardoor heb je dus veel meer keus qua inkt! Ik schrok wel even toen ik hem binnen kreeg, ik had geen bouwpakket verwacht haha. Maar uiteindelijk viel het wel mee, er zitten wat spullen bij om onderhoud te kunnen doen aan de pen als het moet. Juist goed dus, dan gaat hij extra lang mee! En hij schrijft heerlijk.

Op vrijdag waren we allebei al vrij en bij wijze van uitje gingen we maar even naar de Makro. Dat plan hadden meer mensen en het was op de parkeerplaats giga druk! Binnen gelukkig niet, het is een hele grote winkel dus dat verdeelt zich dan wel goed. Ik twijfelde over deze lage UGGs, ze lijken me fantastisch als pantoffels. Maar zelfs met korting nog veel te duur dus ze bleven staan.

’s Avonds lekker op de bank met mijn Takkie kerstmok en een kerstfilm!

En toen was het alweer kerst! Op eerste kerstdag gingen we ’s ochtends lekker een stukje wandelen door het bos in de buurt. Op zoek naar de kabouters!

Daarna nog even relaxen voordat we naar de drukte van de schoonfamilie gingen. Ik vond het wel een goed moment voor mijn regenboog Dr. Martens!

Op zondag gingen we naar mijn ouders. M’n nagels zagen er nog steeds top uit! Bij mijn ouders doen we met kerst aan cadeautjes en dus kregen we allerlei leuke dingen. Ik wilde graag betere haaknaalden en ik kreeg een mooie set! En we kregen vaatwastabletten, daar vragen we normaal altijd om als mijn ouders langs komen omdat we geen Lidl in de buurt hebben. Dat zijn toch de betere cadeaus ;).

Deze week hebben we allebei vakantie. Wel echt balen dat we niet zoveel kunnen, we waren graag naar wat musea gegaan en misschien een leuke stad bezocht. Dan maar een beetje rustig aan doen. Lekker veel haken en puzzelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *