Wat ik in een week deed #211

Een nieuwe week en wat was het weer een wild weekend. Alles weer op slot, dat is wel afzien! Opeens klinkt mijn aanstaande kerstvakantie toch wat minder aantrekkelijk, maar wat doe je eraan. Afgelopen week heb ik tussen het werken door gelukkig nog wel wat leuks kunnen doen!

Een trage start op maandagochtend.. Ik werk inmiddels weer volledig thuis en dat scheelt een hoop reistijd, maar is soms qua motivatie ook wel weer lastig.

Ik was ook nog steeds verkouden maar gelukkig wederom negatief. Inmiddels is mijn verkoudheid ook weer helemaal weg dus dat gaat goed.

Vriendinnetje Lara vroeg of ik nog een Muji pen voor haar had.. Uh, ja? Haha, die heb ik destijds flink ingeslagen in het buitenland. Hele fijne pennen!

Fast forward naar woensdag, toen waren m’n vriend en ik allebei vrij en gingen we naar Amstelveen! We wilden wel eens naar het Cobramuseum met onze museumkaart. Een van de tentoonstellingen vonden we interessant, de rest echter niet zo. Gelukkig maakt dat niet zoveel uit met zo’n pas en de tentoonstellingen wisselen ook regelmatig, dus we kunnen zeker nog eens terug. De gehaake Van Gogh en de lunch vond ik wel top!

De dagen erna weer aan het werk maar wel met deze gezellige spread in mijn Hobonichi Weeks planner. Zo’n minimalistische stijl maar wel met leuke stickers is echt mijn ding.

En omdat ik er nog niet genoeg had, kocht ik nog wat planners via Vinted. Allebei eigenlijk al verlopen maar dat is zo te verhelpen met wat nieuwe datumstickers. De Hobonichi Cousin planner wil ik voor werk gaan gebruiken en de Happy Planner vond ik vooral leuk vanwege het thema (katten!).

Deze week waren we ’s avonds druk bezig met onze nieuwe puzzel en hij was op donderdag af! Deze Jan van Haasteren puzzel met Efteling thema was behoorlijk pittig maar ook wel echt super leuk.

We begonnen het weekend goed!

Op zaterdag gingen we even shoppen bij de kringloop en de prijsmepper. Toen hing de lockdown natuurlijk al in de lucht en bij een van de kringlopen hadden ze ook al de handdoek in de ring gegooid. Echt heel sneu voor de ondernemers! Ik kocht wel een nieuwe puzzel en nieuwe diamond painting zodat ik voorlopig nog wel wat te doen heb, haha.

En ik had best een good hair day! Ik probeer mijn natuurlijke krullen wat meer te omarmen en ik ben dus ook verschillende producten aan het uitproberen. Een bezoek aan de kapper zou trouwens ook wel fijn zijn, maar helaas..

Mijn sneeuwpoppen zijn wel klaar voor de kerst!

En mijn nagels ook, haha. Op zondag gaf ik ze vast een kerstig kleurtje.

Ik schreef ook een hoop kerstkaarten, een beetje laat maar ach. Blijft toch wel leuk om te versturen en te krijgen!

’s Avonds maakte ik dit kleine olifantje af, super schattig toch?

Deze week ben ik aan het aftellen tot mijn vakantie die op vrijdag begint. Wel echt een beetje balen dat alles dicht gaat, ik was graag nog wel naar wat musea gegaan. Ach, dan maar puzzelen en haken!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *