Wat ik in een week deed #210

Een dag te laat want het was gisteren even onverwachts druk (al is het altijd druk op maandagen) en dus kwam ik er niet aan toe. Maar als Max Verstappen het in de laatste bocht nog goed kan maken, dan ik ook iets later?

Op maandag haalde ik mijn Vinted bestelling op! Ik ben groot fan van tassenmerk Furla en natuurlijk van planners, dus ik was helemaal in m’n nopjes toen ik deze ring planner zag. Hij is in pocketformaat dus lekker compact en ik kocht hem voor een paar euro van iemand uit ItaliĆ«. Blij mee!

Op maandagavond gingen we de kerstboom versieren, helemaal gezellig. We kwamen wel tot de conclusie dat we eigenlijk weinig kerstballen en andere versiering hebben voor in de boom dus daar moet nog even wat aan gedaan worden..

We hadden een lazy Tuesday na werk dus lekker pizza besteld! Ik vind het echt top dat er steeds meer vega opties zijn, zoals deze vega shoarma pizza.

En daarna gingen we eindelijk weer eens puzzelen! Dat was echt lang geleden en we haalden de kerstpuzzel van vorig jaar uit onze puzzelmat haha. Voor Sinterklaas hadden we een Jan van Haasteren puzzel gekregen met een afbeelding van De Efteling. Best lastig maar wel super leuk!

Deze week werkte ik aan een nieuw haakproject, deze olifant! Niet helemaal geworden zoals ik dacht (of had gehoopt) maar alsnog heel schattig en leuk.

Op donderdag waren de boyfriend en ik allebei vrij en gingen we naar de bioscoop! Daar waren we allebei al jaren niet geweest. We gingen naar de nieuwe James Bond film en vonden hem allebei wel leuk! Echt weer zo’n typische James Bond film, niet heel hoogstaand maar wel heel vermakelijk en af en toe lekker spannend.

Helaas begon ik ’s avonds ineens flink te snotteren en te niezen en dus vreesde ik voor het ergste, maar de zelftesten bleven gelukkig negatief. Toch gewoon een verkoudheid dus en nu ik dit schrijf wordt er alsnog een beetje gesnotterd en gehoest.

Des te meer reden om binnen te blijven dus en ik haakte nog een sneeuwpop voor bij de verzameling!

Op Shein had ik een nieuwe skin besteld voor mijn Switch en dus ging de oude er nu eindelijk af. Deze van Shein is wel minder qua kwaliteit dan die ik ervoor had, maar hij was ook maar een derde van de prijs.

En op zondag was het natuurlijk tijd voor de race! Ik had er een hard hoofd in en dat einde had natuurlijk niemand verwacht. Wel echt tof dat het hem gelukt is!

Deze week is weer druk qua werk maar hopelijk gaat de tijd lekker snel en is het snel weekend, haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *