Wat ik in een week deed #209

Happy Monday! Hebben we er weer zin in? Ik heb vooral zin in m’n Kerstvakantie en gelukkig komt het er bijna aan. Afgelopen week stond ook al een beetje in het teken van Kerst en was verder gelukkig best rustig.

Op maandag begon mijn nieuwe planner, een Hobonichi Weeks, dus dat vond ik wel leuk! Ik moet er wel echt even aan wennen, het papier pakt niet alle pennen even goed en het is best een kleine planner. Maar so far so good!

Op maandag waren bovendien de boyfriend en ik vrij en dus gingen we even op pad. Na de kerstshow in Duiven waren we ook wel benieuwd naar die in tuincentrum Osdorp. Eerlijk is eerlijk, hij was een stuk kleiner en minder leuk, maar toch ook wel weer prima als je er niet te ver vandaan woont. Weer veel kersthuisjes en dus weer met moeite alles laten staan, haha.

We haalden ook weer eens een Too Good To Go pakket op, deze keer bij een groothandel en we kregen dus allemaal bijzondere snacks en drinken. Ik vond het wel een leuk pakket!

Een week ervoor had ik wat nieuwe Happy Planner goodies besteld en die kwamen ook binnen! Ik kocht wat stickerboeken voor mijn memoryplanner en wat undated inserts. Ik kies sowieso liever ongedateerde planners, dan kan ik ze gaan gebruiken wanneer ik zelf wil.

En ik kocht weer eens wat via Vinted! Dit Furla heuptasje heeft wat vlekken op de stof en het leek me wel een leuke uitdaging om die eruit te halen, maar het is nog niet gelukt. Ik betaalde er overigens vrij weinig voor dus ik vind het prima!

Er werd ook weer gehaakt deze week, deze keer kleine schildpadjes. Te schattig toch?

En toen was het alweer vrijdag! Zoals ik al zei was het een rustige week dus ik heb ook weinig foto’s. Op vrijdagavond vermaakte ik me weer prima met Animal Crossing.

Ik begon aan een nieuw haakproject en het was wel even afzien aangezien er voor mij nieuwe steken in zaten. Maar we komen er wel! Uiteindelijk moet het een olifant worden..

Op zaterdag gingen we een kerstboom kopen en we vonden een prima exemplaar! En overal was het Sinterklaas snoepgoed al in de aanbieding dus dat was wel even afzien, ik kan het dan echt niet meer vermijden haha. We kochten wel wat dingen maar ik vrees dat we in maart nog kruidnoten aan het eten zijn.

’s Middags gingen we op Too Good To Go jacht! We haalden wat pakketten op bij bakkers in de buurt en het was een goede score. De vriezer zit dus weer goed vol en we hadden een lekker avondmaaltje.

En zo zag mijn Hobonichi Weeks eruit aan het eind van de week! Een beetje chaotisch vind ik zelf maar ach, het is pas de eerste week. Genoeg tijd om te leren en perfectioneren.

Op zondag deden we ’s ochtends rustig aan om ’s middags met de familie Sinterklaas te vieren! Met twee drukke kids die vooral heel benieuwd waren naar de cadeautjes, haha. We kregen zelf ook wat leuke dingen, zoals Sinterklaashamsters en een nieuw haakboek. Je begrijpt, ik ben voorlopig wel weer zoet!

Hoe was jullie weekend? Nog wat leuks gedaan voor Sinterklaas?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *