Wat ik in een week deed #208

Een nieuwe week en het is al bijna december! Wat gaat de tijd weer snel hè? Ik kijk wel uit naar deze maand, mijn nieuwe planner start in december en ik heb best zin in het versieren van het huis voor Kerst. We moeten er toch weer wat van maken. Benieuwd hoe afgelopen week was?

Ik ging op maandag weer (thuis) aan het werk maar voelde me best een beetje belabberd. Niet perse Corona-gerelateerde klachten maar ik wil natuurlijk liever geen risico nemen. Gelukkig hadden we nog een zelftest liggen en deed ik die maar. Geen spoor van een tweede streepje dus prima!

Deze week stond verrassend genoeg best in het teken van haken! Ik had geen haakspullen meegenomen op vakantie en toen miste ik het wel, dus er moest even wat ingehaald worden denk ik. Op maandagavond begon ik dan ook aan een tweede beer.

En op dinsdag kwam mijn bestelling van Handwerk.nl! Ik wilde een beer maken van betere garen en vond een webshop met gratis verzenden vanaf een schappelijk bedrag. Dat scheelde weer een tripje naar Haarlem dus! Deze garen van Durable vind ik fijn werken maar is wel prijzig, dus ik koop het alleen als ik weet dat ik een bepaald patroon onder de knie heb en leuk kan worden.

En tadaa, mijn beer was deze week af! Nu heeft de lichtbruine beer een broertje. Dit is trouwens met Royal garen van Zeeman, lekker zacht en prima voor dit soort projecten.

M’n nagels hadden het trouwens best zwaar op vakantie (vooral door het zwemmen) en dus was het tijd om ze een beetje op te lappen. Ik ging voor dit mooie goudkleurige lakje! En dit is gel nagellak, dat werkt vaak wel goed op mijn nagels omdat ze dan veel minder snel scheuren. Met dat haken hebben ze soms best wat te verduren..

In Duitsland hadden we deze snoepjes gekocht en ik had ze zelf gekozen want ze leken me heerlijk.. En je raadt het al, ik vind ze smerig! Dat was oprecht best een teleurstelling, haha. Gelukkig vond m’n vriend ze wel prima dus hij mag ze allemaal opeten.

En na de vakantie had ik natuurlijk genoeg om over te journalen dus dat heb ik gedurende de week gedaan. Zo leuk om dan weer herinneringen op te halen en later leuk om terug te lezen!

Op vrijdagavond kwam m’n vriend thuis met hamstersokken voor mij dus hij was weer het allerleukste vriendje ever!

En het was natuurlijk zo’n beetje de hele week Black Friday.. Ik vind het dan maar moeilijk om niet op elke aanbieding te duiken maar eerlijk is eerlijk, ik heb het dit jaar helemaal niet zo slecht gedaan! We kochten wel twee Google Nest producten voor in huis, waaronder een Mini voor in de slaapkamer. Toch wel handig om de lampen aan en uit te kunnen zetten door er tegen te praten, of om een muziekje af te spelen tijdens het opvouwen van de was!

In Animal Crossing was het ook Black Friday!

Op zaterdagochtend gingen we naar de outlet in Halfweg in de hoop dat het nog niet zo druk zou zijn en het viel gelukkig reuze mee. Ik scoorde een mooi oogschaduwpalette van Smashbox bij de Cosmetics Company Store, daar was ik wel blij mee! En de boyfriend kocht wat truien en een overhemd.

’s Middags ging vriendlief aan de slag met het ophangen van wat lijsten en ik besloot ons kantoor onder handen te nemen. Daar stonden al weken wat dozen voor de kringloop en voor Vinted, dus de dozen voor de kringloop gingen naar beneden om weg te gaan. Vooral veel kleding en boeken, hopelijk vinden ze een mooi tweede (of derde) leven! Ik zocht daarna ook gelijk even al m’n make-up uit dus dat ruimde lekker op.

En ik maakte gedurende de week een beer van de Durable garen! Ik vind het mooi dat hij wat meer gedefinieerd is geworden dan met de garen van Zeeman en natuurlijk een slag groter ook. Te cute!

Op zondag deden we rustig aan en dus ging ik ’s ochtends lekker knutselen in m’n journals.

En ik maakte nog een sneeuwpop! Daar gebruikte ik deze video tutorial voor en ik vond hem goed te volgen. Super leuk om straks rond de Kerst in huis te zetten als versiering!

Best een prima week zo! Weer aan het werk na de vakantie was wel even afzien en ik moet zeggen dat halve lockdown + slecht weer ook niet zo’n beste combinatie is. Maar ik vermaak me prima met haken en Animal Crossing.

Hoe was jullie week?

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *