Wat ik in een week deed #207

We waren even op vakantie! Daarom ook vorige week even geen update maar deze keer een extra leuke, aangezien we een hoop hebben gedaan. We gingen 5 dagen naar België en dat was zeker een succes!

Op maandag vertrokken we en omdat het best een stuk rijden was, namen we even een break in Roosendaal want daar is een outlet! Ik kocht uiteindelijk niks maar ik maakte wel de eerste foto met mijn nieuwe camera. Deze analoge camera kocht ik via AliExpress en de foto’s zagen er best prima uit dus ik ben benieuwd!

Daarna reden we door naar het park. We zaten op een Center Parcs park in de Haan, aan de kust. Het park was vrij recentelijk vernieuwd en het zag er dus heel mooi uit! Nadat we alles in het huisje hadden gezet gingen we even naar de supermarkt (augurkchips!!) en uit eten op het park zelf. Kaaskroketten is blijkbaar wel een ding in België en ik vond het heel lekker!

Op dinsdag gingen we naar Brugge! Daar was ik nog nooit geweest en ik vond het een hele schattige en leuke stad! Zeker een bezoekje waard, al is het niet groot genoeg voor een city trip.

En when in Belgium, you eat wafels!

Op woensdag deden we een “parkdag” en gingen we ’s ochtends even naar de kinderboerderij op het park (love it) en daarna wandelen naar het strand. Het was ongeveer 1,5 kilometer naar het strand vanaf het park dus dat was wel goed te doen! Het was wel te merken dat het ver buiten het seizoen was want het was super rustig op het strand en in de kustdorpjes waren veel huizen en horeca leeg. Lekker rustig maar ook een beetje saai natuurlijk. De rest van de dag hebben we lekker gezwommen en zijn we uit eten geweest in Oostende.

Op donderdag gingen we weer op pad, deze keer naar Gent. Daar was ik ook nog niet geweest en het leek een beetje op Brugge, maar dan een stuk groter en met nog meer mooie gebouwen. In Gent zou je je wel best een heel weekend kunnen vermaken!

En daar was hij weer!

’s Avonds gingen we nog even naar de plaza op het park en daar won ik een knuffel uit zo’n grijpmachine! Te cute toch? We gingen ook even poolen (waar ik weer keihard werd ingemaakt) en wat drinken onder het genot van live muziek. Een fijne afsluiter!

Op vrijdag was het tijd om weer te gaan! Het inpakken ging gelukkig wel snel, zo snel dat we nog even naar de kinderboerderij konden gaan. Wat een geluk!

Op de terugweg gingen we langs m’n ouders en even naar Den Haag voor lekkere pizza’s. Ik ging er nog even naar de kringloop en vond een mooie tas! Ik zocht een iets grotere tas en deze tas is echt perfect.

In het weekend deden we rustig aan. Een hoop was wegwerken en verder lekker rommelen in huis. Ik ging lekker journalen en begon aan een nieuwe beer om te haken!

Vandaag moeten we weer aan het werk dus dat is wel even afzien weer. Is het al tijd voor vakantie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *