Wat ik in een week deed #206

Happy Monday! Of nee, het is alweer dinsdag. Gisteren was ik een dagje vrij en stond bloggen niet op de to do lijst, maar vandaag gaan we er weer voor. Benieuwd wat ik vorige week heb gedaan?

Op maandagavond sloegen we even wc papier in bij Makro want met de huidige cijfers weet je het nooit.. Grapje hoor, doen we altijd. Liever in 1x een berg kopen en op zolder leggen dan elke keer een zakje mee moeten nemen van de supermarkt.

En we gingen even naar de Action waar ik deze flinke bol garen kocht. Ik wilde een giga dinosaurus gaan haken en daar is dit dan wel handig voor, en redelijk betaalbaar!

Van dinsdag had ik geen foto’s dus dat was vast een drukke werkdag. Op woensdag ging ik weer naar kantoor en trok ik dit leuke vestje van de kringloop aan. Blij mee!

Ook had ik mijn nagels maar weer eens gelakt en inmiddels is het wel tijd voor wat meer donkere kleuren. Zwart met glitter, altijd goed.

Bij thuiskomst lag er een pakketje voor me op de mat! Ik had twee A6 planners besteld via AliExpress en ze zien er gelukkig wel goed uit. Helemaal zin in het komende jaar.

’s Avonds gingen we eindelijk weer eens wandelen, deze keer blijkbaar in de mist. Ik moet echt wel even wennen aan het herfstweer! En eigenlijk vooral aan dat het rond half 5 alweer donker wordt..

Op donderdag was ik vrij en had ik wel zin om weer eens naar de TK Maxx te gaan. Daar scoorde ik wat Leuchtturm journals en fijne fineliners!

En het was eindelijk tijd voor de Animal Crossing update! Ik was een maand of wat geleden weer begonnen met spelen en de update maakt het weer helemaal leuk! Ook wel weer een goede game voor deze donkere dagen, haha.

Op vrijdagavond hadden we even een uitje. Er werd een pakketje bezorgd voor de vorige bewoner (we wonen hier al 4 jaar..) en we besloten hem maar even langs te brengen. Ook dat is adult life op vrijdagavond? Maar even een stukje fietsen was wel fijn!

En tadaa, een grote dino! Hij is helaas wel een beetje hard geworden, die garen van Action is niet bepaald zacht. Maar alsnog wel heel cute en leuk voor op de kast.

Op zaterdag kwam Lara langs en we aten lekker pizza! Verder deed ik lekker rustig aan en dat was wel lekker.

En op zondag gingen vriendlief en ik gezellig samen op pad! We gingen naar Almere, daar was ik nooit echt bewust geweest en dus wel leuk om eens te bezoeken. We gingen eerst even naar het P!T museum over de veiligheidsdiensten in Nederland, maar dat was vooral gericht op kinderen en dus niet zo heel boeiend voor ons. Wel lekker geluncht in de stad en een beetje geshopt.

Deze week wordt wel druk, ik moet nog een hoop afronden voordat ik een weekje vrij ben. Maar vakantie is wel iets leuks om naar uit te kijken!

3 Reacties

  1. Wat een leuke dino!
    Ik lees je blog al jaren, maar eigenlijk laat ik nooit een reactie achter. Nu zie ik steeds al je haakprojecten voorbij komen en als beginnende haker vind ik dat superleuk om te zien! Het mandje wat je een tijdje terug hebt gedeeld, heb ik ook gemaakt en de schildpadjes van Rose and Lily Amigurumi staan nog op de planning. Zou je misschien een keer een blogpost willen maken over waar je je garen, haaknaalden en andere haakspulletjes vandaan hebt en waar je al die leuke patronen vindt? Dat lijkt me echt leuk om te lezen 🙂

    1. Wat leuk dat je een reactie hebt achtergelaten en al zo lang mijn blog leest! En ik vind je suggestie voor een blogpost over haken heel leuk, dus ik ga er zeker mee aan de slag. Hooked by Robin heeft ook leuke en goed te volgen tutorials op YouTube trouwens, daar kan je vast ook wat inspiratie vandaan halen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *