Wat ik in een week deed #205

Gek genoeg niet zoveel en ik had dus ook niet zo heel veel motivatie om erover te bloggen. Maar, beter laat dan nooit en here it comes!

M’n vriend spotte goedkope Otterbox hoesjes bij Bol en dus bestelden we er twee! Best handig, met een ingebouwde Popsocket waardoor je hem beter vast kunt houden of laten staan om een filmpje te kijken. Ik bestelde ook een haakboek mee. Meestal kijk ik YouTube tutorials om nieuwe beestjes te maken maar dit boek leek me ook wel leuk!

Een nieuwe maand kwam eraan en dus ging ik aan de slag met mijn planner voor november. Deze keer ging ik voor een B6 Leuchtturm 1917 journal (tussen A5 en A6 in) en ik maakte wat simpele spreads. Ik word altijd wel blij van een nieuwe maand!

Wanneer je een good curls day hebt en dan naar bed moet.. Zo jammer, haha! De volgende dag ziet het er bij mij echt niet meer zo uit helaas.

Op donderdag waren vriendlief en ik allebei vrij en gingen we weer eens naar een museum! Deze keer het Teylersmuseum in Haarlem. Eerlijk is eerlijk, we vonden het allebei een beetje saai. De schilderijen waren wel erg mooi maar het deel over archeologie en wetenschap had echt wel wat leuker gekund.

En we gingen nog even kwijlen bij de Apple Store. Ik wil nu toch eigenlijk wel een nieuwe MacBook (die van mij is 9 jaar oud) en er is net een nieuw model uit van de Pro. Helaas was hij niet op voorraad en hebben ze flinke leveringsproblemen, dus het duurt denk ik nog wel even voordat ik hem kan kopen! Gelukkig heeft het geen haast.

Verder was ik vooral aan het werk en in het weekend voelde ik me niet zo top. Rustig aan dus maar met lekker veel Animal Crossing, haken en lezen. Ben wel echt benieuwd naar de update voor Animal Crossing die eind deze week gaat komen!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *