Wat ik in een week deed #204

Happy Monday! Weer een hele nieuwe week voor de boeg en het lekkere weer van gisteren is helaas ook weer met vakantie. Ach, goede reden om binnen aan het werk te gaan. Maar eerst even met jullie delen wat ik afgelopen week heb meegemaakt!

Van afgelopen maandag heb ik geen foto’s en dat is vast tekenend voor hoe de dag was, haha. Op dinsdag ging ik weer naar kantoor en ik probeer de laatste tijd mijn natural curls een beetje te omarmen, dus ook met krullen naar kantoor! Het werd overigens nog wel wat wilder dan hier op de foto maar ik kreeg wel complimentjes van collega’s. Het scheelt een hoop werk ’s ochtends dus zeker voor herhaling vatbaar, haha!

Ik heb weer lekker gehaakt afgelopen week en ik maakte van een aardappel een dino! Te schattig toch?

Ik was ook nog helemaal content met mijn rode glitternagels. Voelt toch een beetje feestelijk en gezellig!

Heel af en toe krijg ik goodies opgestuurd voor mijn bullet journal Instagram en deze week was het weer raak! Ik mocht een journal uitzoeken in ruil voor wat posts en deze keer ging ik voor een vierkante. Lijkt me echt een interessant maar ook handig formaat!

Fast forward naar vrijdag want toen ging ik eindelijk weer wat leuks doen! Samen met collega/vriendin Melissa ging ik kringlopen in Alkmaar en we slaagden allebei wel goed. Ik kocht onder andere een fijn streepjesshirt, een lekker warm vest en een super toffe winterjas. Vooral die winterjas vind ik echt fantastisch en hij was maar 17 euro. Score!

Daarna gingen we nog uit eten bij het Ruiterhuys in Castricum, ook een aanrader. Een heel gezellig restaurant op een mooie plek met lekker eten!

Op zaterdag gingen vriendlief en ik even Haarlem in en het werd een duur bezoekje. Ik droom al een hele tijd van het Sinclair model van Dr. Martens en ik besloot ze dus maar eens te passen. Liefde op het eerste gezicht! Ik vind deze schoenen echt heel tof en stoer. De rits kan je er trouwens uit halen zodat hij net wat minder heftig wordt (dan zijn ze gewoon te strikken als normale schoenen). Ik kocht ze bij de Popshop, mijn favo plek om Dr. Martens te kopen. Ze geven altijd goed advies (zoals: haal die rits er even uit als je ze gaat inlopen, scheelt een hoop gedoe) en ze hebben een leuk assortiment aan Dr. Martens schoenen!

Ik kocht ook wat nieuwe wol om mee te haken. Meestal koop ik het gewoon bij Zeeman of Action en dat is prima spul, maar iets duurdere wol is ook gelijk een stuk fijner om mee te werken. Kan ik nog meer dino’s maken!

Al maakte ik van de restanten van de eerste dino deze walvis, ook echt cute en wel iets makkelijker om te maken.

Op zondag gingen we voor een lazy Sunday en dus ging ik lekker knutselen/rommel maken. Het wordt altijd een giga zooi als ik lekker creatief bezig ben, haha! Verder keken we natuurlijk F1 en speelde ik weer eens Animal Crossing. Helemaal prima!

Voor deze week heb ik nog weinig plannen. M’n vriend en ik zijn allebei op donderdag vrij dus maar eens kijken wat we gaan doen. En nu alweer zin in weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *