Wat ik in een week deed #203

Happy Tuesday! Het was bijna gelukt om dit op maandag te posten maar toen had ik toch even geen zin. Beter laat dan nooit? Afgelopen week deed ik het volgende..

Op maandag ging ik weer gewoon aan het werk en ’s avonds gingen we even naar Action. Hallo kerstspullen! Daar kocht ik niks van, wel wat stiften die achteraf toch weer een beetje tegen bleken te vallen.

Ik kocht wel kleine bolletjes met katoengaren en later maakte ik er nog een schildpad van! Super schattig toch? Hij is eigenlijk wel iets te groot om als sleutelhanger gebruikt te worden maar dat mag de pret niet drukken.

Op dinsdag gingen vriendlief en ik eindelijk weer eens samen wandelen! Ik heb er nooit zo’n zin in maar achteraf is het eigenlijk wel fijn en gezellig. Gewoon doen dus..

Op woensdag ging ik weer naar kantoor en dat blijft wel een ding hoor. Vind het toch best vermoeiend!

En bij thuiskomst lagen deze mooie oorbellen op me te wachten. Het creatief bezig zijn zit bij ons echt in de familie en mijn tante maakt sieraden van glas. Ze stuurde me wat oorbellen toe, super lief! Meer van haar werk kan je hier bekijken.

Op donderdag was ik vrij maar had ik eigenlijk nergens zin in. Dan maar een beetje rommelen in huis! Ik besloot m’n collectie gel nagellak te swatchen, een hele klus maar eigenlijk wel heel handig. Ik kocht van die stokjes ervoor op Shein en was dus lekker zoet.

Daarna gelijk ook maar m’n eigen nagels gedaan met dit mooie rode kleurtje!

Vrijdag weer aan het werk en ’s avonds at ik deze pizza. Zag er op de doos best prima uit maar was toch best een teleurstelling! Niet echt voor herhaling vatbaar..

Maar zaterdag kwam alles weer goed, haha. We gingen naar de Bazaar in Beverwijk, daar waren we al een tijdje niet geweest maar echt boeiend was het eerlijk gezegd ook niet. Maar een lunch bij de McDo maakt alles goed! Ik wilde graag de McPlant proberen en die was best prima, al vind ik de vega kipburgers lekkerder.

Eind van de middag gingen we nog even naar de outlet in Halfweg. Ik wilde graag nieuwe comfortabele sneakers en vond het model van Puma wel leuk maar toch ook weer iets te fel. Het werden dus de witte van Sketchers! Ze lopen heerlijk dus hopelijk kan ik er lang van genieten.

It’s pumpkin spice latte season!

Zondag deden we rustig aan, even bij de schoonmams op bezoek en verder lekker thuis. ’s Avonds aten we lekker makkelijk poffertjes uit een zak en rolden we weer langzaam de nieuwe week in.

Deze week vind ik tot nu toe nog niet zo’n succes, het sombere weer maakt me moe en we moeten weer aan het werk. Maar ach, we maken er maar weer het beste van. Hopelijk hebben jullie een goede week!

3 Reacties

  1. De vegan pizza heb ik een tijd geleden ook geprobeerd maar ik vond hem zo gortdroog haha. Niet te doen. Misschien dat ik het ooit nog een keer probeer met wat olijfolie erop en vegan kaas eroverheen, maar gok dat het de korst is die gewoon wat te droog is (en dat krijg je niet meer rechtgetrokken met wat dan ook).
    Mooie stiften heb je gekocht! Hou heel ervan van die aardse/paarse kleuren 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *