Wat ik in een week deed #202

Happy Monday! Hopelijk hebben jullie een goed weekend achter de rug. Mijn weekend was gezellig en relaxed dus heel erg prima. Benieuwd wat ik verder zoal deed?

Op maandag begon ik officieel in m’n oktober setup in mijn planner, altijd weer een hoogtepunt. Ik ben geswitcht van een verticale layout naar een horizontale (allebei van de Happy Planner) en eigenlijk bevalt dit ook wel goed!

Maar ik besloot ernaast een daily planner te gebruiken voor de drukke (werk)dagen. Dan vind ik zo’n tijdsschema wel fijn en wat meer ruimte is ook handiger. Dat kan gelukkig wel prima samen dus beide planners worden goed gebruikt!

De laatste tijd probeer ik mijn natuurlijke haar (lees: krullen) een beetje te omarmen en ik probeer wat verschillende producten uit om pluis en wilde krullen te voorkomen. Ik had een krullencrème van Kruidvat die wel oké was en ik kocht deze twee producten om ook eens te proberen. Ze ruiken in ieder geval heerlijk!

Op woensdag was het weer zover: na 1,5 jaar thuiswerken ging ik naar kantoor! We “moeten” nu weer en ik ben er niet zo’n fan van. Het is heel gezellig maar qua productiviteit doet het voor mij weinig goeds en ik vond het behoorlijk druk op kantoor. Ach, niet te vaak gaan dus. Is ook beter voor de files..

Op donderdag was ik vrij en dat was maar goed ook, een dagje kantoor was behoorlijk vermoeiend! Ik besloot ’s ochtends even te gaan kringlopen in de buurt. Een magere opbrengst wel, ik vond alleen een leuke blouse en een handige hoes voor m’n camera.

En daarna ging ik verder met mijn nieuwe haakproject! Ik maakte een schildpad met deze tutorial, te schattig toch? Ik vond de tutorial ook wel goed te volgen, al is het vastnaaien van alle onderdelen wel altijd een gepriegel. Maar ik vind hem goed geslaagd!

’s Avonds bakte ik brownies met een topping en die slaagden gelukkig ook wel goed! Ik bak echt te weinig terwijl ik het wel leuk vind en het vaak natuurlijk erg lekker wordt.

One happy family!

Vrijdag werd er gewoon weer gewerkt en ’s avonds gingen we even naar Ikea om een lamp te kopen. Ikea heeft sinds kort luchtzuiveraars in het assortiment en daar hadden we ook wel interesse in (we hebben er eentje op de slaapkamer en die lijkt wel goed z’n werk te doen). De versie in het tafeltje namen we mee maar bij thuiskomst blijkt die kleur echt niet in ons interieur te passen (en die hele donkere al helemaal niet). Balen! Toch maar weer terug en op zoek naar iets anders..

Zaterdag kwamen m’n ouders langs en zoals altijd vergat ik leuke foto’s te maken dus je moet het doen met deze aankoop! M’n moeder en ik gingen ’s middags namelijk even shoppen en bij Boekenvoordeel vond ik deze leuke stickerboeken. Een geslaagde en gezellige dag!

Daarna was het tijd voor een lazy Sunday en ik maakte nog een schildpad! Deze keer van wat dikker materiaal, dat maakt het niet alleen groter maar ook makkelijker. Cute toch?

En ik ging lekker journalen en knutselen, m’n favo activiteit op een zondag. Ik las ook nog een boek uit en begon met nog een schildpad.

’s Avonds haalden we eten bij een Italiaanse tent, het was super lekker! We waren er al een tijdje benieuwd naar maar het kwam er steeds niet van. Prima voor een Lazy Sunday en het was echt verrassend goed. Voor herhaling vatbaar!

Een prima week weer zo dus en nu op naar de komende week. Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *